Paranormale beurs van De Heksenketel

Spiritueel Centrum Stichting De Heksenketel organiseert op zondag 27 mei, eerste Pinksterdag, een paranormale beurs. Deze paranormale minibeurs wordt gehouden te Apeldoorn in het van der Valk Hotel Cantharel. Tijdens de beurs kan er kennis gemaakt worden met verschillende paranormale disciplines als magnetiseren, kaartleggen, psychometrie en nog veel meer.

De paranormale beurs van stichting De Heksenketel begint om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Bezoekers kunnen kennis maken met kaartleggen, wastekening lezen, magnetiseren, praten met overledenen en psychometrie. De Rotterdamse stichting geeft consulten in deze disciplines, maar ook cursussen. Voor iedereen duie geinteresseerd is, is het dus zeker de moeite waard om informatie te vergaren op deze minibeurs.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum Stichting De Heksenketel kun je kijken op de website.

Lees ook:Paranormale activiteiten leren bij De Heksenketel
Lees ook:Namaste paranormale beurs
Lees ook:Vierde spiritualiteit-beurs in Den Dullaert
Lees ook:Nieuwe cursussen van de Heksenketel
Lees ook:Voorjaarsbeurs bij De Heksenketel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>