Bijzondere ervaringen opdoen tijdens een Trance-dag

Op zondag 31 juli organiseert Centrum De Quest te Rotterdam een Trancedag, waarbij je aan de hand van een trancereis en -ritueel tot verschillende ervaringen en inzichten kunt komen. De dag zelf is al een ervaring op zich. Een trancereis geeft je een gevoel van verbinding en brengt je meer bij jezelf. De trancereis op zich geeft je een gevoel van rust en ontspanning en daarnaast maak je op een individuele en persoonlijke manier contact met de bij jou passende spirituele wereld. Je maakt contact met je helpers die je in principe altijd kunt raadplegen wanneer dat nodig is. Hiermee vergroot je jouw inzicht in jezelf en ook in je kijk op de wereld en andere mensen, en je intuïtie zal groter worden.

Een trancereis is van oorsprong een sjamanistisch ervaringsritueel of ceremonie. In praktische zin voeren we eerst een openingsceremonie uit waarin met verschillende, niet zichtbare (natuur)krachten verbinding wordt opgeroepen. Aan deze krachten wordt vervolgens hulp, healing, kracht, inzicht en begeleiding gevraagd.
Hierna ga je liggen en wordt je op een drumritme langzaam in trance gebracht. Je blijft volkomen bij bewustzijn, maar wel in trance. In deze trance reis je naar andere dimensies en daar kun je ondermeer krachtdieren, gidsen of helpers ontmoeten en er contact mee maken, om eventueel een antwoord op een vraag of inzicht te ontvangen op een diepere laag of in symboolvorm.

Tijdens de trance-dag van De Quest ga je verschillende trancereizen maken, met telkens een ander doel. Een ervaring op zich met nieuwe inzichten en hulp of healing als dit nodig is. Je hebt geen ervaring nodig om aan deze dag mee te doen.
Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Heb jij weleens een trancereis mogen meemaken? Deel je ervaringen hier onder dit artikel!

Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op
Lees ook:Een intensieve kennismaking met het Sjamanisme
Lees ook:Sjamanistisch ritueel voor iedereen
Lees ook:Trancereizen: op reis naar je innerlijke wereld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bijzondere ervaringen opdoen tijdens een Trance-dag

  1. Spirimeisje

    O dat is wel heel fijn! Ik heb ooit een sjamanistische trancereis mogen ondergaan en daar heb ik heel veel aan gehad en van genoten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>