Open dag Vrouw Holda

Ik ben wat laat met dit nieuws (sorry!), maar ik wil het jullie toch niet onthouden. Morgen (14 februari 2009) organiseert Vrouw Holda een open dag om iedereen persoonlijk kennis te laten maken met haar praktijk en om te vieren dat Renée Smits alweer vier jaar lang activiteiten onder de naam Vrouw Holda.

Tijdens de open dag kan men onder het genot van een lekker kop kruidenthee vragen stellen aan Vrouw Holda en zich verdiepen in haar opleidingen, cursussen, workshops en consulten.
Bovendien kan men er terecht voor een runenconsult van Renée en er zullen, afhankelijk van het aantal bezoekers, kleine demonstratie gegeven worden in bijvorbeeld gronden, smudgen of een korte healing met de drum.

De winkel-aan-huis van Vrouw Holda is tijdens de open dag voor iedereen open. Hier kun je terecht voor wierookharsen, aromatische flora, kruidenremedies, krachtschildjes, geneeskrachtige stenen, huisbeschermers, oceandrums en nog veel meer.

Meer weten over Vrouw Holda? Kijk eens op haar website.

Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’
Lees ook:Nieuwe Maan-cirkel van Vrouw Holda
Lees ook:Leer de lessen uit de natuur met Vrouw Holda
Lees ook:Kennismakingsmiddag voor mensen die hun spirituele beleving aan de natuur koppelen
Lees ook:Workshop pendelen bij Vrouw Holda

1 Reacties // Reageer

One thought on “Open dag Vrouw Holda

  1. Edda van der Hoeven

    Hoe mooi is de veld van de vrouwelijke inspiratie en het groeit en bloeit.

    Op 1e paasdag een paasviering in Rosmalen “De Cirkel van Isis”.
    12 april 2009 van 13.30 – 16.30 uur
    Facilitator: Edda van der Hoeven
    oprichtster en visionair van de WijzeVrouwenCirkel Nederland

    Met deze open cirkel onder de vleugels van ISIS = Ik Ben initiëren wij een nieuwe kwaliteit. Wij rusten in ‘ik ben’, in de essentie van het bewust zijn. In dit stille gewaarzijn wordt onmiddellijk de werkelijkheid van de onvoorwaardelijke liefde ervaren en gedeeld. En dan is alles mogelijk …..

    Plaats: De Boerderij, Pastoor Hordijkstraat 5 te Rosmalen
    Opgave: per email [email protected]
    Bijdrage in de onkosten: 15 euro
    Voor vragen email: [email protected] dan nemen wij contact met je op.

    De vrouwencirkel is een ruimte waarin ieder welkom is die zich er toe aangetrokken voelt. De WijzeVrouwenCirkel Nederland is tot bloei gekomen met veertig vrouwen die iedere maand, in drie doorgaande cirkels op wisselende locaties Nederland, samenkomen.
    Wij geven onvoorwaardelijk aandacht en in het luisterveld dat ontstaat, realiseert zich innerlijke bevrijding en heling. De spirituele diepgang en creatieve krachten ontplooien zich in ons en met ons.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>