Leer de lessen uit de natuur met Vrouw Holda

Van alle kanten krijgen we antwoorden en inzichten aangereikt, maar we gaan tegenwoordig zo snel door het leven, dat we helemaal verleerd zijn om te luisteren naar die fluisteringen om ons heen. Daarom organiseert Vrouw Holda de op 13 december themamiddag 'Lessen uit de natuur'.

Tijdens deze themamiddag gaat Vrouw Holda terug naar bos en heide en ze laat je zien (en horen!) dat letterlijk overal om ons heen lessen liggen om opgepikt te worden. In plantensoort, in vorm, in samenstelling, maar bijvoorbeeld ook via de leden van het kleine volk. Een boswandeling zal nooit meer hetzelfde zijn, nadat je aan deze themamiddag hebt deelgenomen.

'Lessen uit de natuur' vindt plaats op woensdag 13 december van 14:00 tot 17:00 uur te Eindhoven. Vrouw Holda gaat met je naar buiten, dus het is slim je hier op te kleden. De workshop gaat ook door bij regen, alleen bij onweer of extreem noodweer prikken we samen een andere datum.

Wil je meer weten over de activiteiten van Vrouw Holda of wil je je aanmelden, neem dan eens een kijkje op haar website.

(Bron: Vrouw Holda)

Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’
Lees ook:Nieuwe Maan-cirkel van Vrouw Holda
Lees ook:Open dag Vrouw Holda
Lees ook:Kennismakingsmiddag voor mensen die hun spirituele beleving aan de natuur koppelen
Lees ook:Orakelen met runen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>