Authentieke Tibetaanse Lama te gast bij Mediteren doe je zo.nl

Deze maand gaat het ‘Snuffelen aan Meditatie’-programma van Mediteren doe je zo.nl van start, waarin er sprekers uit vanuit verschillende religies of tradities te gast zijn bij Mediteren doe je zo in Rotterdam. Natuurlijk is meditatie niet gebonden aan een bepaalde levenswijze, maar er zijn vele tradities waar meditatie een erg belangrijk element is. Veel van deze tradities zijn al eeuwen oud en kunnen ons veel vertellen over meditatie. De eerste gast in het 'snuffelen aan'-programma is Lama Jigmé Namgyal op 14 september.

Op 14 september wordt er gestart met 'Snuffelen aan Boeddhisme'. Deze eerste keer is de Tibetaanse Lama Jigmé Namgyal te gast. Met zijn open, directe en vaak humoristische wijze slaat Lama Jigmé Namgyal een brug naar zijn westerse publiek. Hij zal je kennis laten maken met het Tibetaans boeddhisme, wat houdt Tibetaans boeddhisme in, wat kan het voor jou betekenen en hoe kun je de methoden op een praktische manier toepassen in je dagelijkse leven?

Een mooie manier om eens kennis te maken met verschillende visies op meditatie.
Lama Jigmé zal aan de hand van publieksvragen een lezing geven, er zal een workshop zijn en deelnemers zullen deelgenoot worden van ervaringen van mensen die in Azië het Tibetaans Boeddhisme hebben ervaren.

De avond op 14 september wordt in Rotterdam georganiseerd en duurt van 19:00 uur tot 22:30 uur. Opgave kan via de website van Mediteren doe je zo.nl, waar je ook terecht kunt voor meer informatie.

Lees ook:Lama Michel Rinpoche: psychiatrie en boeddhisme
Lees ook:Dalai Lama komt naar Nederland
Lees ook:Het boeddhisme ‘live’ ervaren in Tibet en Nepal
Lees ook:Boeddhisme Festival in Leiden
Lees ook:Huidige dalai lama de laatste?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>