In je eigen kracht staan met Sjamanisme

De winter nadert. Dit is een tijd van in jezelf keren, inzichten verkrijgen in jezelf. Om deze inzichten te kunnen zien, ervaren en plaatsen hebben we kracht nodig. De kracht kunnen we opwekken door middel van een Sjamanistisch ritueel.

Op vrijdag 21 november organiseert Centrum De Quest een ritueel/ workshop onder de titel 'In je eigen kracht staan'. Deze avond leer je hoe je de energie die je elke dag verliest aan alledaagse dingen weer terug kunt halen. "We gaan ons voorbereiden op de wintertijd," laat Caroline van Centrum De Quest weten. "En we gaan ontdekken welke boodschappen we uit de verschillende dimensies kunnen ontvangen die ons op ons pad verder kunnen helpen. De bladeren die nu van de bomen vallen en als compost dienen voor de wintertijd is een transformatie van de natuur en tevens een levensbehoud. Ook wij gaan ons transformeren en de gedachten, energieën, gevoelens die niet meer bij ons horen gaan we loslaten en transformeren naar voedsel en een krachtbron die we kunnen gebruiken in onze eigen wintertijd."

In het ritueel wordt gewerkt met verschillende Sjamanistische technieken, waaronder een trancereis. Ervaring met rituelen of met sjamanisme is niet nodig om deel te nemen. Wil je meer weten over deze en andere activiteiten van Centrum De Quest? Dan kun je kijken op de website.

Lees ook:Sjamanistisch Ritueel voor transformatie
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Jouw krachtdier voor 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>