Sjamanistisch Ritueel voor transformatie

De herfst is een tijd van transformatie in de natuur; de pracht en praal van groene bladeren, bloemen en gewassen is ten einde. De oogst is binnengehaald en de natuur is zich aan het transformeren om zich voor te bereiden op de wintertijd, de tijd van rust. Ook voor ons is dit een ideale tijd om te kijken naar onze persoonlijke transformatie. Ditkan bijvoorbeeld aan de hand van een ritueel. Spiritueel Centrum De Quest organiseert op vrijdagavond 17 oktober een sjamanistisch ritueel, waar iedereen die daarin is geinteresseerd, aan mee mag doen.

Niet alleen de natuur om ons heen, ook wij zullen ons deze herfst gaan voorbereiden op de rust die de winter brengt. Voor wij aan deze rust toe zijn is het tijd voor persoonlijke transformatie. Wat kunnen wij loslaten in het leven? Waar stoppen we energie in wat niet meer nodig is? Wat kunnen wij veranderen in ons leven zodat we meer in balans in onszelf komen? De kracht en inzichten van het Westen kunnen ons hierbij helpen.

In dit ritueel van de Quest wordt er gewerkt met een trancereis en met andere sjamanistische rituelen. Ervaring of kennis van sjamanisme is niet nodig om dit ritueel bij te wonen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Een (spiritueel) feestje voor vrouwen
Lees ook:Beleef de kracht van vuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>