Medium Sarina schrijft boek

Medium Sarina Bruens heeft een boek uitgebracht over haar leven en de strijd tegen haar paranormale gave, die jarenlang deel uitmaakte van haar leven.
Bruens is bekend van het coachen van de Idols-finalisten en het Talpa-programma Sarina, Het medium.

Sarina voerde jarenlang een strijd tegen haar paranormale gave, een gevecht dat ze nu heeft verwoord in een boek, ‘Sarina’.

Sarina besefte op 4-jarige leeftijd al dat ze anders was, toen ze bij de doodswake van een buurmeisje het meisje gewoon naast het kistje zag staan. Maar Sarina wilde ‘gewoon’ zijn en praatte met niemand over haar gave.
"Al met al is het een heel zwaar gevecht geweest. Ik geloofde erin, begreep het allemaal, maar wilde het werk zelf gewoon niet doen," vertelt Sarina in de Telegraaf. Maar haar levensgids gaf Sarina geen keuze.

Nu is Sarina coach en medium van vele bekende Nederlanders, heeft zij haar eigen televisieprogramma gehad een een boek geschreven.
Iets wat ook in het boek wordt beschreven is Sarina’s ervaring met het krijgen van een hersentumor. Zes weken geleden werd ze hier opnieuw aan geopereerd. "In het ziekenhuisbed heb ik mijn boek nog geredigeerd," vertelt ze hierover in de Telegraaf.

(Bron: de Telegraaf)

Lees ook:Steunt Sylvie van der Vaart te veel op medium Sarina?
Lees ook:Caroline Tensen over Medium Sarina
Lees ook:Medium An de Wit-Akkerman schrijft eerste boek
Lees ook:Karima Chafia over haar mediumschap
Lees ook:Telegraaf: “Robbert van den Broeke was depressief”

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Medium Sarina schrijft boek

  1. Yvon

    Het boek is een aanrader, zo ook haar workshops. Heel leerzaam, verbijsterend mooi, zuiver en vol liefde!!

    Y

      /   Reply  / 
  2. Karel Beukers

    Ik ben uw boek aan het lezen. Het is een heel goed boek en aan iedereen aan te bevelen. Maar we dienen dan wel eerst meer over onze driedimensionale werkelijkheid te begrijpen. We kunnen de echte werkelijkheid namelijk niet zien. Onze driedimensionale werkelijkheid is een denkbeeld, dat onze geest ons laat zien. De beelden die we buiten ons zien bestaan niet. Dat kan onze wetenschap afd. neurologie aantonen.
    We gaan nu individuele personen behandelen, dat is ontzettend veel werk. Wanneer we de mensheid leren wie we werkelijk zijn, we zijn namelijk onderdeel van de echte werkelijkheid of de Werkelijkheid, die we de naam God geven, dan hebben we de gehele mensheid verlost, want dan kan ieder mens zichzelf redden.

      /   Reply  / 
  3. Maggie

    Kan iemand mij vertellen waar Sarina Bruens nu is ? Er is niets recentelijk over haar bekend. Heeft ze nog haar praktijk, zit ze in het buitenland ?

      /   Reply  / 
    1. Layla Auteur

      Dat is een goeie vraag Maggie! Na wat gegoogle kom ik ook weinig anders tegen dan nieuws over haar uit 2006… We gaan eens kijken of we haar kunnen opsporen!

        /   Reply  / 
  4. Maggie

    Ik ben heel benieuwd…

      /   Reply  / 
  5. Kim Haasnoot

    Heeft Sarina een praktijk waar je een afspraak kan maken ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>