Karima Chafia over haar mediumschap

Via Bivlio kwam ik een mooi artikel tegen over medium Karima Chafia, die vertelt hoe ze in contact kwam met haar gave en wat dit met haar deed, als kind en als volwassenen. Een mooi verhaal om te lezen! “Op jonge leeftijd ben ik geconfronteerd met mijn gave, de gave om verder te kijken dan dat ik eigenlijk wilde en op dat moment aankon. Ik werd overspoeld met emoties van anderen en doorzag iedereen”, laat het medium zoal weten.

Als kind paranormaal begaafd
Als kind overspoeld worden met emoties en er achter komen dat je een zesde zintuig bezit, kan behoorlijk moeilijk zijn. Want, want moet je ermee? Ook Karima Chafia, intuitief Coach, medium, paragnost en sinds kort ook auteur, kan hier alles over vertellen. Zij was als kind vooral bang voor wat haar overkwam. “Ik wilde niks meer zien en niks meer voelen en heb mezelf blind gemaakt voor wat ik zag en zou gaan zien”, zegts ze op bivlio.com. “Alleen daardoor blokkeerde ik ook een gedeelte van mezelf en wie ik was. Mijn gave werd een last en ik maakte het mezelf erg moeilijk in mijn leven. Met het loskoppelen van mijn gave, ontkende ik voor een belangrijk deel wie ik werkelijk was.”

Weer in contact
Rond haar 21e kwam Karima weer in contact met haar zesde zintuig. Ze besefte dat de bovenwereld allemaal boodschappen hadden om door te geven. En ook “dat in de gave van helderziendheid allemaal waardevolle kwaliteiten liggen waarmee je je medemens ongelofelijk kunt helpen, en natuurlijk in eerste instantie jezelf. Durven zien schept en geeft vertrouwen in jezelf, in anderen en in de wereld.”
Karima besloot zichzelf verder te ontwikkelen waardoor haar gave opnieuw de ruimte kreeg.

Lees het hele verhaal over Karima Chafia op Blivio.com.

Lees ook over Karima’s boek ‘Geef je kind een stem’.

Heb jij een zesde zintuig?

Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia
Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Tessa ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’
Lees ook:Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding
Lees ook:Zo train je je zesde zintuig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Karima Chafia over haar mediumschap

  1. Tio

    Sommige mediums voelen zich heel interessant en doen alsof zij heel belangrijk zijn. Ze zeggen dat iedereen zich een gave kan aanmatigen en dat zij zich op een voetstuk stellen boven anderen. Bij sommigen kon ik geen empathie inlevingsvermogen ontdekken en lieten zich uit in vooroordelen sjablonen en platitudes. Mensen op een agressieve manier het acceptatieproces afdwingen. Mensen hun mening opdringen terwijl je het daar niet mee eens was. Ik vind sommige mediums gebrekkig primitief aards en onderontwikkeld. Het lijkt wel alsof ze bepaalde zinnen uit boekjes hebben gelezen zonder zich zelf daar in te hebben ontwikkeld.het is te onpersoonlijk wat op ieder van toepassing had kunnen zijn. Dan hebben ze van die doorsnee antwoorden die ik ook nog wel zou kunnen bedenken. In deze onzekere tijd waar ieder op zich zelf gericht is zoeken mensen op die manier zekerheid en daar spelen zij op in. Er zitten ook misdadige tussen die mislukt zijn op een of andere manier en willen dit op die manier verhalen wat hun anders niet gelukt was. Volgens mij zijn sommige mediums fataal en letaal. Het maakt hun niets uit dat mensen iets overkomt of omkomen. Ze kijken niet zo op een leven zo lang zij maar interessant gezien kunnen worden. Het is tumult bombarie en penarie en zich op mensen afgeven en schofferen en hun de mantel uitvegen en de les lezen. Ja, zeggen ze ik heb het goed met je voor maar tegelijkertijd mensen bot en grof beledigen. En dan niet bepaald in een ABN taal. Dit kun je mensen niet aandoen en dan nog voor geld en zich zelf nog heel speciaal voelen en opscheppen over eigen grootheid, en verzonnen successen. Het zijn kerncriminelen en gewoontemisdadigers gestoorde daders en forensische profielen en exoten en uitheems buitenissig. Hoe kun je bewijzen dat je goed bent want de een is de ander niet. je moet er wel wat aan hebben. het lijkt dan wel alsof je voor hun komt in plaats van anders om. het is om zich belangrijk te voelen over je hoofd heen.

      /   Reply  / 
  2. T.Huisman

    Het is eigenlijk niet aan mensen om de toekomst te voorspellen. God wikt de mens beschikt, en stelt zich dan boven god die wel even zal uitmaken wat er gaat gebeuren in je leven en dan ben je niet vrij meer. En hier kun je niets tegen inbrengen en dan werk je op een fatalistische manier. macht en controle en zich belangrijk en interessant gevonden willen worden. het is weer een welkome aanvulling op hun pensioen of hun uitkering. De prijzen die zij vragen zijn heel hoog en je krijgt er rommel en ellende voor terug. Ze denken alsof de wereld helemaal van hun is inclusief andermans rechten. Zij mogen alles maar die ander mag niets. Ze mensen niet wat ze zeggen. Ze weten van voren niet wat ze van achteren zeggen. dan zeggen van mij zou je dat niet hebben gekregen maar prompt doen zij het zelfde. Als je hun ergens op terug spreekt dan weten ze het niet meer over het voorval waar zij zich eerst over uitlieten. O, ja heb ik dat gezegd? Je kunt er hun niet meer op terug spreken na dat wat zij hebben gezegd want dan weten ze het niet meer. het is daarom niet belangrijk terwijl het voor die mensen die daar kwamen wel belangrijk was. Al vlug traden er geldzorgen problemen op. met achterstallige rekeningen en zorgen en een royement paniek en ontreddering. Als mensen verontwaardigd hun verhaal doen dan krijgen ze een grote mond, en zet men grof uiteen.De satan is mislukt en is een gevallen engel die gelijk wou staan met andere engelen maar heeft gezondigd en daar is het dan. geen wonder dat mensen kwaad zijn en dit niet nemen en dan nog voor geld. Gewoon een misdadiger die gemakkelijk aan geld wil komen zonder er iets goeds voor te doen en ze zeggen ook nog schaamteloos dat zij iets goeds doen. Dan breekt je klomp als mensen doofstom zijn en blind nadat wat zij hebben misdaan. Zij weten van voren niet wat zij van achteren gedaan hebben. Zonder ziel en anderen uitmaken en laatdunkend over hen uitlaten en vaak de zelfde verhalen opdissen en nog uitschelden en uitmaken en je als karikatuur bespotten. Dit zijn gevangenispsychopaten. Ze maken dat onschuldige mensen die daar de dupe van zijn geweest worden gearresteerd en berecht. Zo zei die assistente nog van dat zij een slachtoffer voor de rechter zou willen slepen. En meer van die grove uitdrukkingen. Alleen als het in hun voordeel is dan praten ze mooi met je om zonder het te menen. Een ander wordt er helemaal niet beter van dat zijn zij. Ze zijn niet scherpzinnig maar stompzinnig en laten zich uit in platitudes sjablonen en vooroordelen. Ze hebben alleen wat boekjes gelezen zonder ervaring en zonder zich daar in ontwikkeld te hebben. Wat maar een piek in de publiciteit heeft gehaald en verder onpersoonlijk. Een ambt zonder dienst. je kunt hun het beste negeren want als je hun bij naam en toenaam noemt voelen ze zich ook nog belangrijk. Dat zien ze weer als reclame. Het is amusement als een conman of artiest en willen naast die artiesten in van die boekjes staan. het is nep en gezever.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>