De IJsmaan vieren bij Triskal

Op donderdag 28 januari a.s. wordt tijdens de thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft de Volle Maan gevierd. Dit keer is het de IJsmaan, die in de koudste en guurste periode van het jaar valt. De IJsmaan staat symbool voor de godin die terugkeert als maagd, zuivermaar nog wel koud en afstandelijk. Het thema van deze maan is diepgang.

Het is de tijd om iets nieuws te starten, maar net als zaden de aarde in moeten om daar afgeschermd van kou en stormen in alle rust te kunnen ontkiemen, zo moeten wij ook onze plannen goed voorbereiden. Diepgang is nu nodig om de dingen niet af te raffelen en te haastig te doen.
“Wij mensen zijn altijd geneigd om dingen te plannen waarin we snel resultaat willen en daardoor nemen we niet genoeg de tijd voor de voorbereidingen,” aldus Monique en Marianne van Triskal. “Soms is een rechte lijn tussen twee punten niet de kortste weg. Je zult soms voor je gevoel een beetje van je lijn afraken wil je uiteindelijk toch je doel bereiken.”

Bij de viering van de IJsmaan ga je de basis leggen voor iets wat je het komende jaar op gang wilt brengen. Deze basis is noodzakelijk, wil je later in het jaar een goede oogst kunnen ontvangen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Volle Maan-viering bij Triskal
Lees ook:Diep naar binnen kijken met de IJsmaan
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:De Grasmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Vier de Grasmaan bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>