De Grasmaan vieren bij Triskal

Donderdag is er weer een Volle Maan-viering bij Triskal. Het gaat dit keer om de Grasmaan. De Grasmaan is de laatste Volle Maan die voor Midzomer valt. De maan geeft een periode aan van groei en belofte.

We hebben al gezaaid, en een enkel zaaigoed staat al boven de grond. Dat is waar het om gaat bij de viering van de Grasmaan: groei. De Grasmaan is een vreugdevolle tijd van hoop, belofte, licht, liefde en warmte.

Met de Grasmaan dient men zich bewust te zijn van hetgeen er gezaaid is, misschien al in volle bloei staat en naar wens groeit. Je kunt er nog niet van oogsten, maar om te zien dat alles goed gaat met de plannen die je had, dat is al geweldig.

“Het feit dat alles groeit en bloeit is heerlijk, maar sommige dingen hebben toch nog wat extra aandacht nodig, wil je over een tijdje goed kunnen oogsten”, laten Marianne en Monique van Triskal Healing Centre te Delft weten. “Ook al gaat het allemaal naar wens met je plannen, toch is dit het goede moment om ook stil te staan bij dingen die in de wereld goed gaan. Je mag de dingen die wel goed gaan nog wel eens een extra steuntje in derug geven.”

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Vier de Grasmaan bij Triskal
Lees ook:De IJsmaan vieren bij Triskal
Lees ook:De plantmaan vieren bij Triskal
Lees ook:De plantmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Volle Maan-viering bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>