Centrum Djoj breidt uit met holistische fitness club

Centrum Djoj, het grootste centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Nederland, heeft haar activiteiten uitgebreid met een fitness-, sport- en healthclub.  Het gaat om de club Mindful Movements in Den Haag, die vanaf 1 maart voort zal gaan onder de naam Djoj in Movements.

De nieuwe manager van Djoj in Movements in Heleen Jansen. “Djoj in Movements staat voor gezond verstand in beweging. Het is zeker geen standaard fitness- en healthclub: er is veel persoonlijke aandacht en wij vinden het belangrijk dat je in een karakteristieke en ontspannen sportomgeving kunt trainen”, aldus Jansen. “Maar het belangrijkste verschil is onze nadruk op gezond bewegen vanuit een holistische visie. Het zelfcorrigerend vermogen van het lichaam nemen wij als uitgangspunt. Onze aanpak stimuleert je het bewegingspatroon te ontwikkelen dat voor jou de gewenste resultaten oplevert”.

In het pand aan het Sweelinckplein 45-46 is een compleet sportgeneeskundig en gezondheidscentrum gevestigd. De faciliteiten van dit multidisciplinaire gezondheidscentrum zijn o.a.: Huisartsgeneeskunde, Sportgeneeskunde, Bedrijfsgeneeskunde, Tandheelkunde, Mondhygiënisten, Diëtisten, (sport) Fysiotherapie, Manuele therapie, Fitness, Cardiofitness, Revalidatie, Reintegratie, Inspanningsfysiologie, Personal Training, Personal Coaching, Body Screen, Mobiliteitstraining, Sportmassage en Revalidatie.
Naast een sportarts – huisarts beschikt het centrum over een Fysioplein (Achmea Pluspraktijk).

Djoj in Movements is vanaf 1 maart het nieuwste onderdeel van Centrum Djoj, waar ook Djoj in Business, Djoj Training & Opleiding, Djoj Events en Djoj in Travel deel van uitmaken.

Denk jij dat er behoefte is aan een fitness club met een holistische visie?

Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Mindfullness Meditation
Lees ook:God zorgt ervoor dat Ryan Sears kan basketballen
Lees ook:Gratis workshop Emotionele Fitness op 30 en 31 oktober
Lees ook:“Wielrennen is een katholieke sport”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Centrum Djoj breidt uit met holistische fitness club

  1. LJL Retail

    Interessant, hopelijk niet het “zoveelste” fitness centrum wat anders wilt zijn dan andere fitnesscentra, maar het verhaal klinkt goed!

    Vele diensten en specialisten bij elkaar is toch vertrouwd.

    Succes ermee!
    http://www.fitness-onlineshop.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>