Erica Terpstra bij de Dalai Lama

Vanavond is de laatste aflevering van het spirituele reisprogramma ‘Erica op Reis’ van omroep Max. Vanavond zie je haar in India, waar een persoonlijke wens van de oud-staatssecretaris en ex-zwemster in vervulling gaat: ze gaat een uitgebreid gesprek aan met Zijne Heiligheid de Dalai Lama.

Erica Terpstra bezoekt India, en dan met name de wonderbaarlijke, volstrekt unieke stad Varanasi. Ze is daar getuige van de dagelijkse lijkverbrandingen in de Ganges en spreekt met Heilige Mannen, wijze mensen en spirituele oplichters. In Delhi gaat ze op bezoek bij de kleindochter van Mahatma Gandhi en de Dalai Lama.

‘Erica op Reis’ wordt vanavond uitgezonden op Nederland 1 om 22.10 uur. De aflevering wordt herhaald op donderdag 27 oktober 2011 15:10 uur, op Nederland 2.

Lees hier meer over het tv programma ‘Erica op reis’.

Zou jij een gesprek willen met de Dalai Lama? Wat zou je hem willen vragen?

Lees ook:Spirituele reizen met Erica Terpstra
Lees ook:Dalai lama naar ziekenhuis voor armpijn
Lees ook:Dalai Lama in Wereldmuseum Rotterdam
Lees ook:Dalai Lama komt naar Nederland
Lees ook:Dalai lama in Nederland: veel media-aandacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>