Daadwerkelijk vergeven of proberen te vergeten?

Vervelende situaties, traumatische ervaringen, kwetsende woorden… Het kan soms nog (te) lang aan je blijven knagen. Je voelt je onbegrepen, aan de kant gezet. Je wilt het de ander wel vergeven, maar je kunt het niet vergeten.

De meeste mensen willen heel graag vergeven, maar dit is meestal moeilijker dan men denkt. Men ervaart nog steeds de innerlijke pijn, soms zelfs fysiek, van het kwetsen.

Daisha Bol vertelt vanavond in haar radioprogramma Daisha's Spirituele Entertainment Live op Indigo Soulstation, hoe je traumatische ervaringen kunt ombuigen naar aanvaardbare herinneringen. Verander emotionele gebeurtenissen in acceptabele ervaringen!

Ook is er een visualisatie en kun je samen met Daisha de Spiritest doen: hoe spiritueel ben jij? Net als altijd kun je ook weer vragen stellen tijdens de uitzending, via de chat op de website van Indigo Soulstation, of telefonisch via 0575-502264.

Lees ook:Ton van der Kroon bij Daisha Bol
Lees ook:Was jij Heks in een vorig leven?
Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot
Lees ook:Daisha over een nieuw Atlantis
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Daadwerkelijk vergeven of proberen te vergeten?

  1. Karla

    Daadwerkelijk vergeven of proberen te vergeten? Goeie vraag… Ik merk dat ik naarmate ik ouder wordt, het steeds moeilijker vind om dingen achter me te laten. Maar ik wil het zo graag! Ik zou heel graag sommige mensen in mijn leven willen vergeven voor iets wat ze mij hebben aangedaan, maar waarvan ze zelf geen idee hebben. Misschien een goed idee om vanavond maar eens naar indigo te luisten dus…

      /   Reply  / 
  2. Vergeven

    Ik vind het ook heel erg moeilijk om te kunnen vergeven. Vergeten dat doe ik sowieso niet en vergeven dat is inderdaad echt heel erg moeilijk om te doen. Ik weet ook niet of ik iemand wel wil vergeven als die mij iets ergs heeft aangedaan,toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>