Vanavond in Qir: over Wereldleraar Maitreya

Vanavond in het radioprogramma Qir, heeft presentator Jeroen Kumeling een interview met Gerard Aartsen, medewerker van Share International in Nederland. Share International gelooft dat de nieuwe wereldleraar Maitreya, de avatar voor de nieuwe tijd, nu in de wereld is om de mensheid te inspireren tot het scheppen van een beschaving op basis van rechtvaardigheid, vrijheid en vrede.

Velen verwachten in deze tijd de wederkomst van hun leraar, of die nu als de Christus, de Messias, de vijfde Boeddha, Krishna of de Imam Mahdi bekend staat. "Miljoenen weten nu dat de Leraar die al deze verwachtingen zal vervullen nu onder ons vertoeft. Maitreya, de Wereldleraar, kwam niet alléén, maar met een groep van wijze leraren die al heel lang de mensheid van achter de schermen heeft begeleid," laat Qir weten op haar website. "Zij keren terug naar de alledaagse wereld om ons te helpen onze meest kritieke wereldproblemen op te lossen. Maitreya is geen religieus leider maar een leraar in de breedste zin van het woord. Hij is hier om ons te inspireren een nieuw tijdperk te beginnen gebaseerd op samen delen en gerechtigheid, zodat iedereen de basislevensbehoeften van voedsel, behuizing, gezondheidszorg en onderwijs krijgt. Zijn missie in de wereld staat op het punt te beginnen."

Qir wordt vanavond en elke andere donderdag uitgezonden op Indigo Radio, van 21:00 tot 22:00 uur. Voor meer informatie over de uitzendingen kun je kijken op de site van Qir.

Lees ook:Gratis kennismaken met wereldberoemde genezer Dr. Zhi Gang Sha
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van juni 2009
Lees ook:Over Osho, spiritueel leermeester
Lees ook:Primeur in Nederland: Online cursus in Business & Spiritualiteit
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>