Primeur in Nederland: Online cursus in Business & Spiritualiteit

Personal coach Jan Touw stelt vanaf vandaag, gratis een twaalfdelige online cursus getiteld ‘Filosofisch Leiderschap’ beschikbaar. De cursus bestaat uit twaalf korte video’s. Wekelijks krijgen de deelnemers een link naar een nieuwe video gemaild. Een dergelijke gratis online cursus was nog niet eerder beschikbaar in Nederland.

Spiritualiteit heeft de afgelopen jaren voorzichtig een bescheiden plaats verworven in de woordenschat van de manager, laat personal coach Jan Touw weten. De economische situatie en de beschuldigingen van mismanagement aan het adres van grote bedrijven dragen er toe bij dat steeds meer mensen zoeken naar een nieuwe vorm van leidinggeven. Met deze achtergrond brengt Jan Touw twaalf sessies over ‘Filosofisch Leiderschap’ online.

“Ik geef dit niet zonder reden gratis weg. Het is pure noodzaak omdat het nu nodig is,” vertelt de personal coach. “Door onze manier van denken in de afgelopen jaren hebben we een enorme puinhoop geschapen. Het tijdperk is nu aan het veranderen en daardoor worden we gedwongen om weer terug te gaan naar het bewustzijn in plaats van geld en status.”

‘Filosofisch Leiderschap’ is de naam die Jan Touw geeft aan de nieuwe stijl van leidinggeven. “Ik geef geen ‘spirituele lessen’. Dat is zo zweverig, dat is niet met je beide voeten op de grond staan en uit je leven halen wat erin zit. Ik geef ‘leiderschap’,” laat Touw weten. “Filosofisch leiderschap houdt in dat je van een Baas je ontwikkelt tot een Leider. Een leider heeft zelfkennis, altijd overzicht en altijd tijd.”

Jan Touw, die ook lezingen en seminars geeft, doceert sinds 1998 zijn cursus voor beginners en gevorderden. De online cursus behandelt de thema’s uit de beginnerscursus. De personal coach is vol vertrouwen dat de online cursus bij een groot publiek een snaar zal raken: “Deze cursus is voor iedereen die een bedrijf leidt, of je nu een eenmanszaak hebt of duizend man onder je. Als je alleen de eerste sessie ziet en ik kan innerlijke rust overbrengen, dan kijk je ze allemaal.”

Iedereen kan zich op ieder moment inschrijven en met de cursus beginnen via www.jantouw.nl.

(Bron illustratie: Jan Touw)

Lees ook:Nieuw Heks Online Forum
Lees ook:Heks Online heeft eigen url
Lees ook:Grootste internetportal voor Heksen
Lees ook:New World Music viert haar 30-jarig jubileum
Lees ook:Heks Online vanaf 1 november de grootste internetportal voor heksen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>