Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband

Vanavond in het radioprogramma 'Daisha', wat van 21:00 tot 22:00 uur bij Spirituele Radio Omroep Indigo te luisteren is, heef Daisha een openhartig gesprek met Rolls, de zoon van Emile Ratelband. Hoe is het om opgevoed te worden door een man, die de missie heeft: Laat een betere wereld achter dan waar je in gekomen bent!

Emile Ratelband is een vader die de mensen in zijn seminars positief leert denken en een man die vaak onderweg is om zijn (spirituele) boodschappen uit te dragen. Welke gevolgen heeft dat voor zijn zoon, Rolls? Een vader die vele levens heeft veranderd. Hoe heeft dat het leven van zijn zoon beïnvloed?

Luister vanavond naar de herinneringen van Rolls over zijn zeer bewogen leven, in het spraakmakende en openhartige radioprogramma 'Daisha'.

De luisteraar kan tijdens de uitzending vragen stellen aan Rolls Ratelband. Dit kan via de telefoon 0575 – 50 2264 of via de chat op de site van Indigo Radio

Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:Vanavond: Daisha interviewt Geert Krimpen op Indigo Radio
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Geld en Nieuwe Maan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>