De Godin ervaren op Kreta

Op Kreta kun je de Godin op vele plekken vinden: in de ruige bergen, de overdaad aan bloemen, het blauw van de zee, de oude tempels en de ogen van de vrouwen. De Godinnenreizen van wilde Wijze Vrouw, met rituelen, healing, meditaties en wandelingen onder de inspirerende begeleiding van Klara Adalena brengen je weer bij het diepste van wie je bent.

“Het vrouwzijn is groter dan we nu kennen. Ergens langs de lijn zijn we een stuk wijsheid, zinderende seksualiteit en gezag kwijt geraakt,” vertelt Klara Adalena. “De Godin is een grote inspiratie om dit alles terug te vinden.”

In de meivakantie is er weer een Godinenreis van Wilde Wijze Vrouw. Tijdens de reis wordt er elke dag één van de zeven sleutels behandeld, die je in contact brengen met de leefwijze van de priesteressen uit oude tijden.
Het is een week van genieten, van energie opdoen, veel in de natuur zijn en samen zijn met andere inspirerende vrouwen.

Klara Adalena begeleidt je hierbij om je de energie van de oude tempels en krachtplekken van Moeder aarde te laten ervaren.

De brochure voor de Godinnenreis in de meivakantie is aan te vragen via [email protected]. Voor meer informatie over Wilde Wijze Vrouw kun je kijken op de website.

Lees ook:Boekbespreking over de spirituele weg vanuit het vrouwelijke
Lees ook:Boekbespreking ‘Leven in Geluk’ van Klara Adalena
Lees ook:Priesteres Klara Adalena op de radio
Lees ook:Volg het Pad van de Godin
Lees ook:Het Pad van de Godin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>