Op inspiratiereis

Wil je je batterij opladen, je baan of relatie overdenken, je lichaam opschonen of een burn-out voorkomen, denk dan eens aan een inspiratiereis. Dit is een idee van het tijdschrift Onkruid, dat deze maand in haarnieuwsbrief bericht doet over een bijzondere reisorganisatie: Happy Soul Travel. Goed voor jezelf en ook goed voor een ander, want een deel van de opbrengsten van de reizen gaat naar een goed doel.

Happy soul travel is een nieuwe reisorganisatie met een speciaal aanbod voor de innerlijke mens. Initiatiefneemster Monique Jansse is van huis uit journaliste. “Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor verschillende bladen en kranten. Ook heb ik reisgidsen samengesteld over wellness en onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, kuuroord of een andere inspiratiereis kan aanraden. En zo ontstond het idee voor deze website,” laat Monique aan Onkruid weten.

Elke reis is zorgvuldig gekozen en getest. Dat scheelt een hoop zoekwerk voor anderen in het vaak ondoorzichtige aanbod. Op de site veel verschillende reizen te vinden. Van een yogaretraite op Bali, een stiltereis in de woestijn van Jordanië, of wat dichter bij huis: ayurvedisch kuren in Twente. Extra bijzonder aan de reisorganisatie is dat een deel van de inkomsten naar een goed doel gaat. Dit jaar zijn dat de Tibetaanse (wees)kinderen die worden opgevangen op scholen in Dharamsala, India.

(Bron: Nieuwsbrief Onkruid)

Lees ook:Spirituele vakanties
Lees ook:Van oud naar nieuw met spirituele feestweek
Lees ook:Dankbaarheid
Lees ook:Heeft jouw intuïtie je geholpen?
Lees ook:Spiritueel reizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>