Isismagie in Glastonbury

Met helende klank, stem en alchemistische dans een innerlijke tempeldans creëeren. Dat is wat er op 14 en 15 juni gaat gebeuren in Glastonbury, tijdens een workshop Isismagie. "We gaan samen onze oorspronkelijke staat ervaren. Een staat waarin jouw innerlijke slangen vrij kunnen stromen en spelen: een kosmische dans en een kosmisch lied vanuit de stilte van jouw hart", vertellen de mensen van Tempelstralen, die het weekend in Engeland organiseert.

Dit wordt gedaan door middel van een tempeldans, die een shaktidans wordt genoemd. Hiermee wordt de zogenaamde creatieve slangenenergie beleefd.

Samen met Tareth, een meester in alchemie, zullen de deelnemers ook verschillende ‘verborgen’ krachtplaatsen in Glastonbury gaan ontdekken. Via Alchemistische symbolen en meditatie brengt Tareth hen tevens in verbinding met het lied van de aarde en de klank van Creatie.

Tijdens het weekend wordt er aandacht besteed aan alchemistische en intuitieve dans, lemuriaanse dans- en klankgeometrie, intuitieve buikdans & de magie van mudra's, earth dancing, en het klanklicht van Isis & Intuitieve zang.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op de site van Tempelstralen.

Lees ook:De energie van Isis en Osiris ervaren tijdens verwendag
Lees ook:Verwendag in het teken van Afrodité en Apollo
Lees ook:Spirituele verwendagen in Belgie
Lees ook:Verwendag in het teken van Lakshmi en Vishnu
Lees ook:Kom in de energie van het moment met Chrakra-dans

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Isismagie in Glastonbury

  1. Annick Lentacker

    Beste Layla,
    Ik zocht naar een manier om contact met je op te nemen en door te geven dat wij een leuke spirituele reis organiseren naar Glastonbury.
    Groetjes
    Annick

      /   Reply  / 
  2. layla

    Beste Annick, ik heb je een e-mail gestuurd via je site!

    Groetjes,
    Layla

    PS: Voor anderen die contact met mij op willen nemen: bovenaan op deze site kun je klikken op ‘colofon’, daar vindt je mijn e-mailadres ook altijd..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>