Contact maken met je persoonlijke engel

Nog niets te doen vanavond? Maak eens contact met je persoonlijke engel! Het kan tijdens de speciale engelen thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft.

“Iedereen heeft een persoonlijke Engel – soms wel meerdere”, zo stellen Marianne en Monique van Triskal. “Deze persoonlijke engel is op een speciaal moment in je leven gekomen om je te helpen met bepaalde situaties.”
Tijdens de engelen thema-avond vanavond zal er contact gemaakt worden met je persoonlijke engel. En er zullen misschien ook helderziende waarnemingen komen die aan je door gegeven mogen worden. Boodschappen van je persoonlijke engel, die je helpen om moeilijke situaties in je
leven op te lossen. “We mogen ons op deze avond omringen met de bijzondere energie, kracht en liefde van de engelen”, aldus de meiden van Triskal.

“Wat nieuw is doorgekomen vanuit de energie is dat iedereen een speciale persoonlijke engel bij zich heeft gekregen, die speciaal is gekomen om je te begeleiden en te helpen de nieuwe energieen op de juiste manier te integreren. Dus buiten je persoonlijke engel heeft iedereen er een nieuwe
persoonlijke engel bij, die je zal helpen om te handelen naar datgene wat de nieuwe energieen je aanreiken. We hopen dat ook deze engelen door mogen komen om je iets aan te reiken.”

Nieuwsgierig? Kijk op de website van Triskal!

Geloof jij in engelen?

Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Werken met energieen bij Triskal
Lees ook:Boek ‘Een engel op mijn schouder’ (advertentie)
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Contact maken met je persoonlijke engel

  1. Tanja

    Het het wel is gedaan en moet zeggen dat het op verschillende punten wel me ogen heeft geopend. Ook al ben ik er altijd redelijk nuchter onder.

      /   Reply  / 
  2. Marga

    Het werkt inderdaad altijd wel een beetje en daarbij is het altijd erg gezellig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>