Mediteren kun je leren… In een dag

Meditatie is uit de tredmolen stappen van gewoontes en gedachtepatronen zodat de geest de mogelijkheid krijgt om tot rust te komen. Niet om je van de wereld af te sluiten maar om vanuit jezelf deel uit te maken van de wereld. Mediteren kun je leren. En wel in slechts een dag…

CompassieVisie organiseert op vrijdag 25 april in Hilversum een eendaagse workshop basistechnieken meditatie. Op deze dag leer je je rustpunt te vinden door je geest te trainen zich naar binnen te richten in plaats van naar buiten. Het inzicht wat deze rust brengt leer je tevens te integreren in het dagelijkse leven.
Tijdens de workshop wordt er bovendien aandacht besteed aan praktische dingen, zoals de juiste lichaamshouding, die erg belangrijk is bij meditatie. Want als het lichaam in een rustige goede houding zit, kan de geest tot rust komen.
Voor iedereen wordt de juiste houding gezocht, of dat nu door middel van een kussen, een meditatiebankje of een stoel is. De workshop is dus zowel voor gevorderden als voor beginners in het mediteren.

De dag duurt van 10:00 tot 16:30 uur. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op de website van CompassieVisie.

Lees ook:Mediteren kun je leren… In een dag.
Lees ook:Leren mediteren in een dag
Lees ook:Meditatiecursus in een dag
Lees ook:Leer mediteren met Natasja Kuipers en Charlotte van ‘t Klooster
Lees ook:Oefening 3: Meditatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>