Kennismaken met Zen

Op maandagmiddag 11 februari organiseert De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, te Geldrop een themamiddag met de titel 'Kennismaken met Zen'. Hierbij wordt dieper in gegaan op zen meditatie.

Op de themamiddag gaat Gerdien Praagman dieper in op wat zen meditatie inhoudt, door middel van een interessante lezing. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor de aanwezigen om vragen te stellen over het onderwerp.

Ook wordt er het een en ander ervaren, door kennis te maken met stil zitten en te zien wat dit teweeg brengt bij de deelnemers. Ook worden er op deze maandagmiddag lichaamsbewustwordingsoefeningen gedaan en er is bovendien veel ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

De themamiddag 'Kennismaken met Zen' op 11 febrari is van 13:30 tot 15:50 uur. Voor degegen die na de themamiddag nog meer willen weten over zen meditatie, begint er op 18 februari een vijfdelige cursus bij De Sprong.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van De Sprong kun je kijken op de Website.

Lees ook:Een spirituele kijk op levensfasen
Lees ook:Intuitief leren schilderen
Lees ook:‘De geboorte van het Christusbewustzijn in jezelf’
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>