Je eigen badzout of bad/douche-olie maken

Om goed te maken dat er gisteren geen kruidenrecept op Spiritualiteit.blog.nl heeft gestaan, hier een berichtje over de eerstvolgende thema-avond van Triskal 'Je eigen badzout of bad/douche-olie maken'. Tijdens deze avond ga je lekker aan de slag met verse kruiden, zeezout en etherische olie om je eigen spirituele badspulletjes te creëren.

Tijdens deze thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft, krijgt men uitleg over de werking van verschillende verse kruiden, de werking van de etherische oliën en hoe je ze kunt combineren.

Iedereen kiest zelf zijn of haar favoriete kruiden of etherische oliën en maakt daarvan een badzout of een bad/douche-olie. Hierbij wordt er uitgelegd welke kruiden en/of etherische oliën het best bij de deelnemers zouden passen en waarom. Hoe je het maakt, welke uitwerking het op je heeft en hoe je het precies gebruikt krijg je natuurlijk ook allemaal te horen op deze gezellige avond.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Ware liefde
Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Triskal in het teken van kleur
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Magie ervaren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>