‘Het Procesmodel’ van Willem Jan van de Wetering

Op dinsdagavond 17 april gaat er een nieuwe serie van start van vier dinsdagavonden waarin Willem Jan van de Wetering het procesmodel aan je zal duidelijk maken. Het procesmodel, wat is dat? Alles is een proces. Zo heb je jouw persoonlijke proces, maar ook het proces van je relatie, van je werk en noem maar op.

Die processen horen synchroon te lopen. Maar dat doen ze lang niet altijd. Door de processen te herkennen kan je ze synchroniseren, waardoor je een proces ook daadwerkelijk af kunt ronden. Als alles een proces is ligt dat proces dus ook vast. Door te herkennen waar je staat in je proces, weet je wat de volgende stap zal zijn. Zodoende haal je veel meer uit datgene wat je doet. Dit is de belangrijkste laag uit het Enneagram. Door het procesmodel te kennen en te ervaren wordt je leven eenvoudiger en ga je denken en handelen in oplossingen.

Deze workshop is er een die je moet ervaren. De theorie is mooi, maar je moet het doen, het proces uitschrijven en vervolgens lopen. In 4 avonden word je ingewijd in het synchroniseren van jouw processen. De data zijn: 17 april, 24 april, 1 mei en 8 mei 2007.

Voor meer informatie of aanmeldingen kun je terecht op de website van Uitgeverij Andromeda.

(Bron: Uitgeverij Andromeda)
(Bron illustratie: Uitgeverij Andromeda)

Lees ook:Trainen voor Master trainer
Lees ook:Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen
Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren
Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren
Lees ook:Emile Ratelband geeft somatologie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>