Dag van de Parapsychologie

Op zaterdag 16 mei aanstaande wordt weer de Dag van de Parapsychologie georganiseerd door het Parapsychologisch Instituut in utrecht. Ook dit jaar worden er weer interessante lezingen gegeven.

De dag wordt geopend door de dagvoorzitter, Prof. dr. Hans Gerding. Daarna is onder meer Dick Bierman weer aanwezig, ditmaal met een lezing over paranormale verschijnselen.

In het kader van zijn promotie-onderzoek trok Stephen Whitmarsh naar Zuid-Amerika om op locatie onderzoek te doen naar de ervaringen en EEG patronen van deelnemers aan een ritueel waarbij het Shamanistische medicijn Ayahuasca werd gedronken. Hierover zal hij op de Dag van de Parapsychologie vertellen in een lezing, genaamd ‘Bewustzijnsonderzoek in het oerwoud’.

Drs. Wim Kramer zal na de lunch een lezing geven over paragnost en paranormaal genezer Gerard Croiset, die dertig jaargeleden overleed.

Met behulp van technieken uit de kwantumfysica en de parapsychologie laat Iebele Abel beeldende kunst en muziek ontstaan. Na een presentatie van zijn werk en methoden demonstreert hij dit ter plaatse, waarbij ook het publiek proefpersoon/kunstenaar is.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kun je terecht op de website van het Parapsychologisch Instituut.

Lees ook:Dag van de Parapsychologie
Lees ook:Dag van de Parapsychologie
Lees ook:12 mei: Dag van de Parapsychologie
Lees ook:Cursussen van het Parapsychologisch Instituut
Lees ook:Vandaag Dag van de Parapsychologie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>