Natuurbeleving op het Sjamanenfestival

Voor alweer het zevende achtereenvolgende jaar wordt in augustus het Sjamanenfestival georganiseerd, in de Belgische Ardennen. Sjamanisme en natuurbeleving staan centraal tijdens het festival, dat met medewerking van diverse Sjamanen uit de Euregio wordt georganiseerd.

Het zevende Sjamanenfestival vindt plaats van 21 tot en met 24 augustus in Born, Amel, gelegen in de Belgische Ardennen.

Het wordt geopend door middel van een ritueel, waarvan iedereen zelf mag beslissen of hij of zij hieraan mee wil doen. Vier dagen lang zijn er allerlei mogelijkheden om deel te nemen aan diverse workshops en lezingen, zoals een introductieles Sjamanisme, een zweethutceremonie, vilten, orakelen, trancereizen, dansen, mediteren en nog veel meer. Ook kun je lekker bijkomen in de zweethut, shoppen op de sjamanistische markt nof genieten van entertainment als het muzikaal verteltheater de Rode Maan.
Het festival word ook weer afgesloten met een ritueel.

Iedereen die geinteresseerd is in sjamanisme, zowel gevorderde sjamanisten als beginners op hun zoektocht, zijn welkom om aan het Sjamanenfestival deel te nemen.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de officiele website van het Sjamanenfestival.

(Bron illustratie: Sjamanenfestival)

Lees ook:Sjamanenfestival (17 t/m 20 aug) zorgt voor natuurbeleving
Lees ook:Natuurbeleving op Sjamanenfestival
Lees ook:Het grootste Indoor Sjamanistisch Festival
Lees ook:Sjamanistische dag
Lees ook:Aanstaande zaterdag Sjamanistische dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>