Beleef de volheid van de natuur

Wie op een heel nieuwe manier een dag in de natuur wil beleven en voor iedereen die al een keer een natuurbelevingdag van Benjamin Two Bears heeft mee gemaakt is er opnieuw een vervolg op zaterdag 31 mei. Op deze dag wordt je meegenomen op een tocht door een mooi natuurgebied. Je gaat op een diepere manier contact maken met de natuur en beleeft de volheid van de natuur op een heel nieuwe wijze.

Wat de weergoden ook in petto hebben, het zal beslist weer een bijzondere dag worden die vol staat met leringen en inwijdingen door Moeder Natuur.

Een verdieping in jouw contact met het kleine volk, ( welke bij sommigen beter bekend zijn onder de namen, elfen, gnomen, feeën, etc.), het bomenvolk en bovenal het contact met Moeder Aarde.

Zoals meerdere mensen op de Natuurbelevingsdagen die eerder plaats vonden in contact mochten komen met deze energieën, zo worden ook nu weer de deelnemers meegenomen naar speciale plekken die de betovering weer in je leven kan brengen.

De dag begint om 10:00 uur en komt tegen 16:00 uur aan het einde. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Benjamin Two Bears, via e-mail: [email protected]. Of telefonisch: 06-30577751.

Lees ook:Natuurbeleving in de lente
Lees ook:Zomerse natuurbelevingsdag
Lees ook:Natuurbelevingsdag in de herfst
Lees ook:Natuurbeleving in de Lente
Lees ook:Contact maken met het Kleine Volk op de natuurbelevingsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>