Psychometrie-avond bij Triskal

Aanstaande donderdagavond 13 september is het psychometrie-avond bij Healing Centre Triskal te Delft. Deze thema-avond zal in het teken staan van helderziende waarnemingen die onder andere gedaan worden met een bloemlezing. Het is hierbij de bedoeling dat iedereen een eigen gekozen bloem meeneemt, waarmee helderziende waarnemingen worden gedaan.

De bloem die je mee neemt vertegenwoordigd een stukje van je,
je kiest namelijk niet zomaar een bloem uit.
Samen met haar gidsen, helpers en beschermers zal Marianne, de docent van deze avond, proberen via de bloem mooie en waardevolle boodschappen door te krijgen en door te geven.

Deze bijzondere avond begint om 19.30 uur. Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van Triskal, kun je een kijkje nemen op de website van het centrum.

(Bron illustratie: Triskal)

Lees ook:Bloemenseance in Delft
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen
Lees ook:Bloemenseance bij Triskal
Lees ook:Speciale bloemenseance bij Triskal
Lees ook:Helderziende waarnemingen bij Triskal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Psychometrie-avond bij Triskal

  1. Christine

    Hallo Layla,

    Ik heb een tijdje op dit blog gezocht naar een mogelijkheid contact met jou te zoeken zonder op een onderwerp te reageren. Is die er niet? Ik wil je graag wijzen op een bijzondere lezing van Brandon Bays (auteur van De Helende Reis!) in Rotterdam op 19 september. Meer informatie vind je op http://www.theprojectnetwork.nl. Ik vind het wel iets voor dit spirituele blog, en jij?

      /   Reply  / 
  2. Karla

    Layla is op vakantie tot a.s. maandag. Maar als je aan de rechterkant op dit blog bij ‘categorieen’ kijkt, staat daar ook colofon bij. Hier kun je haar e-mailadres vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>