Open dag De Zon

Het Nederlands Instituut voor Holistische Kindertherapie De Zon organiseert op 2 augustus een open dag. Tijdens deze dag kun je kennis maken met de verschillende activiteiten die De Zon aanbiedt, zoals de beroepsopleiding holistisch kindertherapeut, maar ook vele andere workshops en cursussen op het gebied van spiritualiteit en natuurreligie.

Dit jaar bestaat De Zon tien jaar en dat wordt met verschillende activiteiten gevierd. Er zijn verschillende workshops op het gebied van holistische kindertherapie, meditatie, sjamanisme en helende klanken en nog veel meer.

Tijdens de open dag van De Zon op 2 augustus kun je kennis maken met deze en meer activiteiten. Iedere maand is er wat te doen voor jong en oud, leerzaam, uitdagend en inspirerend. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van De Zon.

(Bron: De Zon)

Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>