Programma Indigoradio-ontmoetingsdag is bekend

Zaterdag 7 juli aanstaande zal de eerste grote ontmoetingsdag van Spirituele Radioomroep Indigo worden gehouden. Deze dag begint om twee uur in de middag en zal tot in de kleine uurtjes voortduren. Het thema van deze dag zal zijn: 'De Terugkeer van het Licht'. Het programma van de ontmoetingsdag is nu helemaal bekend.

Het programma van 7 juli ziet er als volgt uit:

14.00 uur: Aankomst
14.30 uur: Lichtmeditatie o.l.v. Jeroen Kumeling
15.00 uur: Oogstritueel in de biologische tuin van het graan van het licht: Rogge, o.l.v. Philip Gortermaker
16.00 uur: Workshop "Dance With Passion" o.l.v. Rachel Caciane Brill
17.30 uur: Gezamenlijke maaltijd, Iedereen neemt voor het grote koude buffet wat te eten mee (voor 2 personen), en we zetten alles op een tafel zodat we met z’n allen van elkaars lekkernijen kunnen genieten. Maak je niet te druk over wat je meeneemt. Neem vooral datgene mee wat jij het lekkerst vindt.
20.00 uur: Meditatieve Dans o.l.v. Teresa Brefeld
21.00 uur: Indigo Swingparty op AlGoed
Met beide voeten weer op aarde komen door lekker te swingen …
Rookvrij swingen en bijkletsen in een knusse sfeer op de tophits van toen en nu. De gevarieerde muziek – van classic rock tot hedendaagse dansmuziek – wordt verzorgd door D-Jay Q & DJ Rico en gast DJ's.
En mocht je niet van dansen houden; buiten is er een kampvuur om lekker aan te warmen, neem daarvoor als je wilt, je muziekinstrument mee om gezellig te musiceren.
Lekker je lijf voelen! , Voelen dat je leeft en bruist!
Lekker weg uit je hoofd! Lekker los gaan!
Om 21.00 uur begint er een bewegingsworkshop, onder leiding van D-Jay Q, die ons in de juiste 'mood' brengt om tot 01.00 uur de dansvloer niet meer te verlaten. Wil je er zeker van zijn dat ook jouw favoriete dansplaat gedraaid wordt, neem dan je eigen cd mee!

De eerste grote ont-moetingsdag wordt gehouden op Landgoed Algoed te Enschede.

Je kunt je aanmelden door een mailtje met naam, adres, telefoon-nummer en aantal personen te sturen naar [email protected] en vervolgens 5 euro p.p. mee te nemen of over te maken op gironummer 5127102 t.n.v. Indigo Spirituele Omroep te Enschede onder vermelding van Indigofeest.

(Bron: Nieuwsbrief Radio Indigo)

Lees ook:Feestje van Radio Indigo
Lees ook:Feest van Radio Indigo
Lees ook:Indigo organiseert Swingparty
Lees ook:Kerst vieren met Indigo Soulstation
Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>