Kaarten winnen voor seminar Anodea Judith

Anodea Judith is een Amerikaanse autoriteit op het terrein van de chakrapsychologie en oprichter van Sacred Centers, een wereldwijd bekend spiritueel opleidingscentrum. Op 2 juli 2010 geeft zij een seminar in Amsterdam. Op Diep Magazine kun je hiervoor kaarten winnen.

Anodea Judith is bekend van haar (werk)boeken over chakra’s, zoals het ‘Handboek chakrapsychologie’ en het ‘Chakra werkboek’. De chakra’s zijn toegangspoorten tot onze kern. Hierin ligt de vrije stroom verborgen van goddelijke energie. Onze blokkades weerhouden ons ervan om te leven vanuit die kern. We zijn allemaal gevuld met een constante stroom van levenskrachtenergie.

Tijdens het seminar op 2 juli zal Anodea Judith verder ingaan op de chakra’s, de kern van jezelf en je levensenergie. De kaarten kun je winnen via de site van Diep Magazine. Wees er wel snel bij, want je kunt nog tot en met vrijdag 25 juni 2010 meedoen.

Lees ook:30 juni: Grand Opening Club Rishis in Mercurius
Lees ook:Lezing en workshop Lynne McTaggart
Lees ook:Healing bij dieren in opkomst
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’
Lees ook:Seminar: ‘Uit de droom’ van Happinez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>