Chakradansen bij De Sprong

Vanaf 4 maart kun je in De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling, gaan chakra-dansen. De verschillende chakra’s zijn de poorten waardoor de energie in- en uitgaat en contact maakt met universele krachten. Door jezelf in beweging te brengen, komen ook onze chakra’s in beweging.

Ieder mens is vervuld van levensenergie. Lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn wordt bepaald door de kracht waarmee deze levensenergie in het lichaam werkzaam is. De verschillende chakra’s zijn de poorten waardoor de energie in- en uitgaat en contact maakt met universele krachten, ieder chakra heeft een eigen karakter.

“Door onszelf in beweging te brengen, komen ook onze chakra’s in beweging,” laat De Sprong weten. “We beginnen iedere les bij het basischakra waarin onze bestaanszekerheid zetelt, gaan via het genot en plezier, naar het handelend optreden in de wereld, om uit te rusten in de harmonie van het hart, tot uiting brengend in de communicatie, naar het eigen inzicht, om uiteindelijk bij het kruinchakra te komen waarin we het gevoel ervaren één te zijn met hemel en aarde. Als afsluiting van iedere les dansen we de integratie van alle chakra’s. De dans als een ontdekkingsreis!”

In de cursus worden tijdens iedere les alle chakra’s gedanst, waarbij één chakra centraal staat. Hierdoor zal er een diepgaand begrip van binnenuit ontstaan. Deze manier van dansen is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig. Je danst jouw eigen dans.

De cursus is van 20.00 tot 22.00 uur en bestaat uit 9 lessen. De eerste les is een proefles: als er na de eerste les voldoende belangstelling is voor de cursus, kan de cursus doorgaan. 

Wil je meer weten over deze en/ of andere activiteiten van De Sprong? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:Chakra-reading en -healing bij Triskal
Lees ook:Kom in de energie van het moment met Chrakra-dans
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:Chakra-basiscursus
Lees ook:Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chakradansen bij De Sprong

  1. Daan Kloeg

    Als je wat meer promotie wilt voor je activiteiten, kijk dan eens op http://www.courseclick.nl. Courseclick is dé zoeksite voor leuke en interessante activiteiten, cursussen, workshops, lessen en themareizen in binnen- en buitenland. Er is een grote diversiteit aan activiteiten: van sport tot spiritualiteit, van gezondheid tot natuur en van cultuur tot culinair en van techniek tot creatief.

    Aanmelding is gratis. Dan kun je je bedrijf of organisatie beschrijven en kun je net zo veel activiteiten op de site zetten als je wilt.

    Met hartelijke groet,

    Daan Kloeg
    Courseclick

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>