Exclusief interview met zanger Brian Doerksen

Brian Doerksen wordt alom gerespecteerd om de grote integriteit in zijn muziek en zijn gedegen kennis van aanbidding. Zijn liederen hebben inmiddels een vaste plek gekregen in kerken over de hele wereld. Aanbidding en muziek komen samen in zijn eerste boek ‘Make Love, Make War: Overwinning Door Aanbidding’. Het digitale themakanaal Spirit 24 zendt op 7 en 8 mei een interview uit met deze inspirerende man.
Zijn boek, met een knipoog naar de vredesbeweging van de jaren zestig, heeft hij ‘Make Love, Make War’ genoemd.
Op Spirit 24 een exclusief televisie-interview met Brain Doerksen. In het interview vertelt hij samen met zijn vrouw Joyce openhartig over hun leven samen en hoe hij aan de controversiële titel ‘Make Love, Make War’ is gekomen. Ook zingt hij unplugged zijn eerste aanbiddingslied voor ons: ‘Father I want you to hold me’.

Het interview met Brian Doerksen wordt op Spirit 24 uitgezonden, op vrijdag 7 mei om 17.00 uur en op zaterdag 8 mei om 9.00 uur op Spirit 24.

Het digitale themakanaal Spirit 24 is een samenwerking tussen de NCRV, EO, KRO/ RKK, IKON, ZvK, Joodse Omroep, HUMAN, NIO, NMO, OHM en BOS. Spirit 24 is te ontvangen door digitale kabelabonnees in heel Nederland. Bij Ziggo en UPC is de zender te zien via kanaalnummer 211 en 322. Bij KPN Interactieve TV op kanaal 330. Meer informatie? Kijk op de Spirit 24 website.

Lees ook:Inspirerende filmclip van de maand
Lees ook:Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?
Lees ook:Nieuw bij Radio Indigo: ‘Indigo Café’ en ‘Wat mij boeit en heeft geraakt’
Lees ook:Multireligeuze talkshow voor Arie Boomsma
Lees ook:Filmclip: interview met Baptist de Pape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>