U2-Rockdienst in Waalwijk

Dominee Jan Andries de Boer hield afgelopen zondag 28 januari een U2-dienst in de kerk in Waalwijk, zijn eerste gemeente. De dominee is altijd een liefhebber van muziek en met name de Ierse band U2 geweest. Hij wilde met zijn idee voornamelijk een leuke dienst bereiken.

Voornamelijk een leuke dienst dus, "maar het is natuurlijk mooi meegenomen als er mensen zijn, die zonder deze dienst niet naar de kerk waren geweest, die op deze manier in aanraking komen met de boodschap van de kerk." Dit vertelde de dominee gisteravond in het RTL-nieuws.

Brabants Dagblad: "Muziek is altijd belangrijk geweest in mijn leven", zegt Jan Andries de Boer (45), dominee in Broek op Langedijk. "Vanaf mijn tiende ben ik bezig met slagwerk, ik drum nog steeds. Ik wilde eerst ook dj worden." Hij werd dominee, maar muziek bleef belangrijk voor hem.

Als je meer wilt weten over dominee Jan Andries de Boer, kun je een kijkje nemen op zijn website.

(Bronnen: Brabants Dagblad en RTL nieuws)

Lees ook:Priester Antoine Bodar enkele weken in Nederland
Lees ook:Bisdom Den Bosch geeft malaise toe
Lees ook:Dominee Van den Berg doet intrede in de kerk van Wijhe
Lees ook:Bijzonder beroep: Helderziende
Lees ook:Heksencafe Osse in de krant

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “U2-Rockdienst in Waalwijk

  1. Joke Pansier-Bakkker

    Leuk artikel,maar als dit nou de insteek is om mensen en voornamelijk jongeren naar de kerk te krijgen…vind ik het een slechte zaak. Dan is het zo iets als zieltjes winnen door de missionarissen in afrika.

      /   Reply  / 
  2. Karla

    Helemaal mee eens!
    Groetjes, Karla

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>