Sjamanistische markt

Vereniging Vrouwenkracht organiseert op zondag 4 februari 2007 (twee dagen na Imbolc, de dag waarop volgens de overlevering Moeder Aarde de eerste energie van het jaar weer laat stromen) voor de derde maal een informele markt in het thema van sjamanisme en spirituele natuurbeleving.

Op 4 februari kun je weer naar hartelust struinen naar koopjes en op je gemak informatie inwinnen over workshops en cursussen. De markt heeft plaats in Eindhoven, waar we van 10.00 – 17.00 uur te gast zijn bij Aquamarijn, centrum voor persoonlijke ontwikkeling.

Aan deze markt doen zowel leden van Vrouwenkracht als niet-leden mee, omdat we jullie een heel divers en breed aanbod willen voorschotelen: van Siberisch sjamanisme tot magie van de Hollandse klei, van het pad van de Inca tot de tradities van de First Nations, van vrouwenwerk tot sjamanisme uit Sardinië, van kruidenkunde tot zelfs een fijne (stoel)massage of handoplegging. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Vrouwenkracht of contact opnemen met Renée Smits: [email protected]. De markt is geopend van 10.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis. De lokatie: Centrum Aquamarijn te Eindhoven .

(Bron: Vrouwenkracht)

Lees ook:Spirituele natuurbeleving op Sjamanistische markt
Lees ook:Sjamanistische dag
Lees ook:Sjamanistische dag
Lees ook:Aanstaande zaterdag Sjamanistische dag
Lees ook:De mystieke wereld van de Inca’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>