Paranormale voorspelling prins Friso uitgekomen?

Paragnost Lammert Begeman heeft in november 2011 enkele voorspellingen gedaan over 2012, waaronder over prins Johan Friso en zijn vrouw Mabel. Is die voorspelling nu uitgekomen?

Lammert Begeman deed verschillende voorspellingen over dit jaar, waaronder over royalty. Zo zou de koningin vaker verschijnen met Willem Alexander en Maxima en ook meer taken gaan overdragen, onder meer vanwege haar gezondheid. Maxima zou dit jaar een bezoek brengen aan het ziekenhuis voor een ingreep bij haar maagstreek.

Allemaal vrij concrete voorspellingen. Over prins Johan Friso heeft Begeman geen uitspraken gedaan, maar wel over zijn vrouw Mabel Wisse Smit. Hierover zegt het medium in november 2011: “Mabel weet het even niet meer helemaal en zal apart voor de dag komen of in het nieuws verschijnen”. Met deze zin heeft paragnost Lammert Begeman volgens eigen zeggen het tragische ski-ongeluk van Friso voorspeld.

Wat mij betreft wat ver gezocht. Het jaar is immers nog jong en deze zin zou over van alles en nog wat kunnen gaan. Bovendien wordt er over Friso zelf in de voorspelling helemaal niets gezegd.

De prins werd vrijdag 17 februari bedolven onder een lawine tijdens het skiën. Dit gebeurde in het Oostenrijkse skigebied Lech, waar de koninklijke familie ieder jaar op skivakantie gaat. Friso ligt inmiddels in een ziekenhuis in Innsbruck.
Vrijdag werd door de Rijksvoorlichtingsdienst gemeld dat de toestand van prins Johan Friso ‘stabiel, maar hij is niet buiten levensgevaar’ is. Inmiddels is daar nog geen verandering in gekomen.
34 jaar geleden op 18 februari verloor Mabel haar vaar, wat de situatie nu vast nog eens een stuk moeilijk maakt. Ook voor koningin ondergaat een moeilijke, onzekere tijd. Geen enkele moeder zou dit met haar zoon mee moeten maken.

Spiritualiteit.blog.nl wenst de koninklijke familie heel veel steun toe.

Denk jij dat Begeman deze situatie in november heeft voorspeld?

Lees ook:De spirituele hoogtepunten van 2012
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau populair bij paragnosten
Lees ook:Wat is jouw voorspelling voor 2012?
Lees ook:Prijs voor strijd tegen ‘kwakzalverij’
Lees ook:Demi Moore wilde spiritueel afkicken

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Paranormale voorspelling prins Friso uitgekomen?

 1. Piedie

  Nou, ik vind het ook wel wat ver gezocht van dat medium..

    /   Reply  / 
 2. Ko van Dijk

  Nee. Een concrete voorspelling zou geweest zijn dat een lid van de Koningklijke familie een ernstig ongeluk overkomt in 2012. Maar die voorspelling ben ik nog nergens tegengekomen.

    /   Reply  / 
 3. Peter

  Ik denk niet dat je mensen bang moet maken dat zij iets ernstigs zou overkomen, Je zou toch niet willen weten dat je eigen partner morgen er niet meer zou zijn. Ik vindt dat hij dat goed beschermt heeft.

    /   Reply  / 
 4. moluky

  namn zggen veel over jeals persoon en wat jeme kan gaan maken.
  Ma in je naam zegtover je relatie metjemoeder of die is supper of net niet of jij alsma tegen over je kinderen of beide.
  Maxima bv heeft nou duidelijk twee moeders.
  mensenmet na in hun naam komen vaak na ,,, iemand.
  di of do in je naam heeft te maken met de dood. Of rip in je naam.
  Mensen met la inhun naam verbergen dingen en au in je naam die mensen lijden meer of laten anderen lijden.

  Dit alles heb ik jaren terug gelezen en als ik in mijn omgeving kijk dan klopt het toch aardig.

    /   Reply  / 
 5. Peter

  Misschien moet de redactie alles even beter voor elkaar hebben… Eerst vragen ze aan iedereen om de voorspellingen voor dit jaar in te sturen en als er dan iets uitkomt blaffen ze gelijk iemand negatief af zo maak je wel een mooi blog en vrienden redactie?
  En als ik goed lees op die site zie ik nergens dat die paragnost iets opeist zoals het wel hierboven staat.
  Zo wordt het wel een negatief blog… jammer!

    /   Reply  / 
  1. Bob

   Dit gaat niet om een voorspelling uit de oproep, dit is een website. En vwb het ‘opeisen’. Op die site staat iets over mabel in de media en daarachter in lichtgrijs staat aangegeven dat het om dit nieuws gaat. Daarmee geeft het medium dus aan dat deze voorspelling is uitgekomen.

   En blog is overigens bedoeld om je mening te geven en te discussiëren. Dat is toch juist leuk? Enkel nieuws leveren is ook maar saai…

     /   Reply  / 
 6. Bart

  Hij moest toch precies wel iets aangevoeld hebben. Het feit dat hij princes Mabel alleen in het openbaar zag verschijnen was toch al een aanwijzing. Ok, concreet is het niet maar heel concrete voorspellingen zijn er maar met mondjesmaat, niet?

    /   Reply  / 
  1. Medium Anita

   al heeft het dan niet met sneeuw maar met ijs te maken

   ach…het kan dooien en friezen

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>