Een duikje in je vorige levens

Een duikje nemen in je vorige levens, wie is daar niet nieuwsgierig naar? Aanstaande donderdag staat de thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft in het teken van vorige levens. Via helderziende waarnemingen zal hier een kijkje in worden genomen.

Wie ben je geweest? Wat heb je gedaan in die levens? Hoe werken de situaties vanuit je vorige levens door in je dagelijkse leven nu op aarde? Donderdagavond kun je op deze vragen antwoord krijgen bij Triskal te Delft.

Er wordt via helderziende waarnemingen gekeken wat er door komt aan informatie over je vorige levens en waar je in dit leven misschien iets aan kan hebben.
Tijdens de thema-avond komt elke bezoeker aan bod.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Wat heeft zich afgespeeld in je vorige levens?
Lees ook:Thema-avond over vorige levens bij Triskal
Lees ook:Thema-avond over vorige levens
Lees ook:Wat heeft zich afgespeeld in je vorige levens?
Lees ook:Vraag om boodschappen uit de Andere Wereld

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Een duikje in je vorige levens

  1. Pastafarian

    Je kan toch alles vertellen over wie of wat iemand in een vorig leven was? Hoe wil je dit in vredesnaam controleren? Wat je wel kunt doen is aan iemand vragen wat hij/zij denkt en dat daarna gaan bevestigen. Dan hoeft je niets uit te leggen en heb je gegarandeerd een tevreden klant.

      /   Reply  / 
  2. carin

    Pastatarian,ik ben zelf ten gevolge van BDE in mijn vorige leven uitgekomen,ik heb alles opgeschreven en ben dingen gaan controleren via internet.Mijn vorige leven begon op 14/02/1942 in Polen,als kind van 8 maanden kwam ik in Ausschwitz als tweeling en werd “misbruikt”voor medische proeven.Walgelijk,maar waar.Mijn overlijdensdatum was 14/09/1944 tijdens een bombardement van de Amerikanen.Door speurwerk en vragen is voor mij de puzzel van mijn vorig leven in elkar gevallen.Ik heb altijd gezegd dat ik maar een keer leef.Door deze BDE ervaring positief te benaderen,weet ik dat ik vaker heb geleefd.Ik ben dus een tevreden klant van deze wereld,waren er maar velen zo ingesteld.

      /   Reply  / 
  3. Pastafarian

    Ah, mevrouw Vissenberg… Hoe maakt u het?

      /   Reply  / 
  4. carin

    Pastafarian,bedankt voor de navraag.Met mij gaat het uitstekend goed.Ik voel me “verrijkt”,met deze informatie.Het vult mijn leven aan.

    Goetjes Carin

      /   Reply  / 
  5. Fujaro

    Carin,
    Wat een toeval! Zelf ben ik via astrale uittreding in een wormgat naar een ander universum gereisd (daar is Walibi niets bij!) . Er dolen daar allerlei ontheemde zielen rond. Zo stuitte ik daar op Elvis die op zoek was naar z’n gitaar. Wat een tragedie, want door de ruimtetijd krommingen in dat universum is geluid daar onmogelijk. Daar heb ik ook de waarheid over onze wereld ontdekt. Het is niet, zoals scientology denkt dat we slachtoffer zijn van buitenaardse wezens die we in ons meezeulen, maar iets veel verheveners. Helaas staan maar weinig mensen open voor mijn verhaal, maar gelukkig kan ik nu bij jou mijn ei kwijt.

      /   Reply  / 
  6. carin

    Fujaro,ik ben op Eris geweest,de tiende planeet.Daar doolden allemaal bekenden van mij rond,familie,vrienden en kenissen,die overleden zijn.De buitenaardsen daar,helpen ons hier op de aarde.Over het geluid kan ik persoonlijk niet oordelen,de parapsycholoog zegt dat ik *stemmetjes* hoor, en vele paranormale ook.Helaas,ik hoor niks met mijn oren,maar lees alles af.Voor mijn verhaal wil men niet open staan,ik kan het niet bewijzen.Reincarnatie in mijn familie,heb ik proberen te bewijzen bij Tatus Rivas.Jij kan altijd je ei kwijt bij mij.Misschien lijkt het op elkaar.Dar wormgat waar jij door bent gegaan,is dat toevallig het gat in de ozonlaag?

      /   Reply  / 
  7. Fujaro

    Sorry, heb ik je net misgelopen. Ik zat op de elfde planeet en dan ook nog eens in een ander universum. Vooral dat laatste hakt er behoorlijk in natuurlijk. Wat me wel al duidelijk is, is dat de wereld gered moet worden van de ondergang en dat ik daar een cruciale rol in speel. Ik heb er ook niet om gevraagd, al deze dingen overkomen mij. Volgens mijn persoonlijke astroloog (of is het ‘astroliegt’??) ligt het aan mijn ascendant, die spoort niet helemaal. Volgens mijn gebedsgenezer moet ik weesgegroetjes afwisselen met kabbalah en pentagrammen. Maar volgens de plaatselijke piskijker die ik raadpleegde moet ik de wereld redden met brandnetelzalf dat hij toevallig in de aanbieding heeft. Mijn vrienden in het andere universum zijn ook al niet zo spraakzaam vanwege de ruimtetijd krommingen en bijkomende quantum virtualisaties aldaar. Persoonlijk denk ik dat het iets met Stonehenge en aliens te maken heeft. Wat denk jij?

    Dat wormgat heeft helemaal niets met de ozonlaag te maken. Wie je dat op de mouw spelde moet je belist niet geloven. Dat wormgat wordt voornamelijk gevoed met leeghoofdigheid uit dit universum, dus voorlopig zit dat wel goed en staat de poort open.

      /   Reply  / 
  8. carin

    Weet Jij hoe de elfde planeet heet?
    Wat het Universum betreft,dat is bij mij enorm.Ik heb mogen *kijken* naar de vorige wereld,de eerste,die pyramide vormig was,deze wereld,onze aarde compleet,hoe die ontstaan is en hoe die *ooit eens*zal vergaan met een oerknal en naar de derde wereld,een mooie nieuwe kinderwereld op Eris,waar voor mij, na de dood,een nieuw begin is.De wereld redden kunnen we allemaal,maar de meeste zijn er blind voor.
    Aliens,zieltjes,spirits van overledenen,zijn gelijk,het zijn gewoon benamingen voor overleden helpenden (guardian angels)enz.
    Jij hebt iets met Stonehedge,ik met menhirs in de Ardennen.
    Jou “ziel”is door een wormgat gekomen??
    Jouw spirit rust in je hart,tussen het harttussenschot.Bij het verlaten van jouw body,de weg met krommingen,kan ook de weg naar buiten jezelf treden zijn(bij mij is die weg bekend,via de ogen).
    Volgens mij zit er in het Universum geen leeghoofdigheid,want spirits,die te slecht zijn om opnieuw te reincarneren worden vernietigd.
    Hoeveel vrienden heb jij tijdens je leven verloren,en heb je ze teruggevonden, net als ik?Hebben zij jou verteld,dat hun overlijdensdatum,de nieuwe geboortedatums zijn,in hun nieuwe bestaan?
    Ik wil ook de wereld redden,want hier is het super mooi,maar ik weet dat het daar,in het melkwegstelsel,op Eris ook bijzonder is.Daardoor ben ik nu nooit meer bang voor de dood.Iedere ervaring van mij,is er een om bij te leren.Ik heb nooit nergens in geloofd,nu ben ik om.Er is meer,veel meer op Eris,dus Genezijde.Voor mij simpel en voor de meerderheid,moeilijk te bevatten.

      /   Reply  / 
  9. Fujaro

    Ach lieve Carin,

    Heb je het nieuws nog niet gehoord? De oerknal is 13.7 miljard jaar geleden begonnen en op het moment duurt ie nog steeds voort. Het hele heelal vliegt met een rotvaart uit elkaar. Dus het lijkt erop dat de oerknallen even netjes op hun beurt moeten wachten, want als we nu met z’n allen door elkaar heen lopen te knallen snapt niemand natuurlijk meer waar het nog goed voor is.

    Gelukkig ben je voor gelijkheid van alien en mens (in dode dan wel levende vorm). Een alien is immers ook een ingezetene van ons universum. Ik neem aan dat je vegetarisch bent want zoveel compassie voor aliens, engeltjes, kabouters en zesdimensionale vliegende eenhoorns toont wel aan dat je het leven op deze planeet niet veronachtzaamt.

    Overigens rust bij mij m’n spirit in mijn neustussenschot en geeft het af en toe groen slijm op. Tsja, het is nogal gevoelig aangelegen he. Allemaal officieel vastgesteld door een raad van wijze sjamanen die de hele dag met botten moeten gooien en in wierookstank moeten zitten om dit uit vibraties in het heelal op te kunnen tekenen. Ja ja, dat dwingt ontzag af.

    Wat mooi dat je ook de wereld wilt redden, maar ga ajb niet voor lopen dringen dan wordt het alsnog een zootje in dit heelal.

      /   Reply  / 
  10. carin

    Wat jammer dat het gewoon op deze wereld al zo een zootje is.Behandelden we iedereen,die leeft,al eens als gelijke,wat zou Nederland hiervan alleen al opbeuren.Mensen in de waarde laten,kritisch zijn vooral eerst op je eigen doen en laten en vooral beter communiceren met elkaar,i.p.v tegen elkaar.
    Spirits,die helpen,daar geloof ik wel in,maar vliegende eenhoorns enz. zijn voor mij vraagtekens.
    Jou spirit zit wel op een rare plaats,en geloof mij,ik heb er een neus voor.
    De wereld proberen te redden,doe ik al jaren met demonstratie’s bv. tegen kernenergie,kernwapen,tegen oorlog en met gewoon mensen attenderen op het milieu,maar ze ook de mooie dingen laten zien.Velen letten nog niet meer op de zonsopgang en de zonsondergang.Het weer valt velen niet op. Te druk en te hard bezig met werken,geld verdienen en alleen nog maar leven voor materialisme.Men hoort de vogels niet meer fluiten en loopt de hele dag te klagen over wat ze tekortkomen,i.p.v.te kijken hoe goed wij het hebben t.o.v.anderen.Help iemand die het slechter gaat ook eens.Een klein gebaar,met mooie gevolgen.

      /   Reply  / 
  11. Pastafarian

    *warmt zijn handjes aan het beeldscherm*

    Je bent me er eentje, Carin. Misschien een beetje geschift maar wel met het hart op de juiste plaats.

      /   Reply  / 
  12. henk

    Live and let live…

      /   Reply  / 
  13. noraSoony

    What’s up everybody under the sun, I’m new to the forum and just wanted to roughly hey. hi love manipulate to grasp unusual pepole and share in stuff with them

    contain a contented year

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>