Moet Prinses Märtha Louise haar titel opgeven?

Eerder lieten we je op dit blog weten dat de Noorse prinses Märtha Louise helderziend is en met engelen praat. Dit feit heeft voor veel ophef gezorgd in haar eigen land. De prestigieuze Noorse krant 'Bergens Tidende' heeft prinses Martha Louise zelfs opgeroepen om haar koninklijke titel op te geven.

De 35-jarige prinses, die vierde is in de lijn van troonopvolging, heeft een storm aan mediakritiek ontketend sinds haar betrokkenheid bij een alternatieve privéschool die mensen leert met engelen te praten.

Koningshuiskenners trekken ernstig in twijfel of de officiële verplichtingen van Martha Louise kunnen worden gecombineerd met haar werk voor 'de engelenschool', zoals de Noorse media het instituut noemt. Ze vinden dat leden van het koninklijk huis zich niet moeten inlaten met spiritualiteit. Ook wordt betwijfeld of de prinses geestelijk wel helemaal in orde is.

(Bron: Niburu / HLN.be)

Lees ook:Noorse prinses praat met engelen
Lees ook:Helen en reinigen met engelen
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2007

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Moet Prinses Märtha Louise haar titel opgeven?

  1. Karla

    Nouja, wat een onzin! Dat heeft toch helemaal niets met elkaar te maken? Toen ze het nog niet wisten, ging het toch ook goed?

      /   Reply  / 
  2. Nilsson

    Laat die mensen zich eerst maar eens op hun eigen leven storten, daar is nog voldoende aan te verbeteren, zo blijkt. In ieder geval dat ze zich niet teveel bemoeien met het leven van de ander.

      /   Reply  / 
  3. viola

    Echt belachelijk, een koning huis mag wel geloven maar hun geloof dan niet in werking stellen,ik hoop dat deze prinses gewoon haar doel en weg vervolgd.ik zal voor haar bidden en ik hoop voor haar op extra steun.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>