Ontmoet je Ziel in stilte

Praktijk Zielenvreugde in Breda organiseert een reeks bijzondere meditatieavonden, onder de titel ‘Ontmoet je Ziel’. Deze meditaties zijn zowel bedoeld voor mensen die willen leren mediteren, als voor mensen die al enige meditatie-ervaring hebben, in het kader van hun bewustwordingsproces. De meditaties zijn afgestemd op wat jij nu nodig hebt om je weer te verbinden met je ware, authentieke Zelf, respectievelijk om je los te maken van de perikelen van je hoofd en je weer te verbinden met je Ziel.

De meditatieavonden worden gegeven door Isabelle Eichhorn. Ze heeft haar eigen praktijk Zielenvreugde waarin zij mensen begeleid bij Leven vanuit je Ziel. Ook heeft ze zelf inmiddels jarenlange ervaring met meditatie en bewustwording

Persoonlijke aandacht
Tijdens de meditatieavonden is ook ruimte voor persoonlijke aandacht/coaching. Doordat er in kleinere groepen wordt gewerkt krijg je alle aandacht die je nodig hebt. Simpel huiswerk en er thuis mee aan de slag gaan zorgen ervoor je nog sneller weer in balans en in verbinding met je Ziel bent.
Je boekt het meeste resultaat door regelmatig te mediteren, maar je bent ook welkom voor een losse avond.

De reeks meditatieavonden start op maandagavond 5 november. Daarna zijn de meditatieavonden elke 14 dagen. Je kunt voor meer informatie kijken op de website van Praktijk Zielenvreugde.

Mediteer jij?

Lees ook:Sjamanisme: Aandacht voor je Ziel
Lees ook:Sjamanistische dag voor Hart en Ziel
Lees ook:Aandacht voor aandacht
Lees ook:Terug naar Jezelf met KlankHealing
Lees ook:Mediteren voor beginners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>