Lichtmeditatie in Belgie

We leven momenteel in de beginfase van het aquariustijdperk. In dit nieuwe tijdperk staan andere frequentielagen centraal en dit geeft een grotere gevoeligheid. De aquariusmens heeft kosmisch Licht nodig dat onze cellen rechtstreeks voedt. Daartoe organiseert ‘Ware natuur, academie voor innerlijke kunst’ een lichtmeditatie op zondag 28 augustus, in het Belgische Stekene.

Om het kosmisch Licht te kunnen opnemen, dienen onze energielichamen zich af te stemmen op de universele liefdesfrequentie. Die stort zich onmiddellijk in ons uit als we ons openstellen voor het allerhoogste.
Tijdens de lichtmeditatie wordt er verbinding gemaakt met dit nieuwe trillingsveld, waardoor de poort zich opent voor iedereen die aan de lichtmeditatie deelneemt. “De frequentie verhoogt waardoor we allemaal gewennen aan dit hogere trillingsveld en langzaam meegaan in deze verfijnde energie en ermee leren omgaan”, aldus de organisatie. “Kosmisch Licht vult je batterij en opent je hartchakra.”

Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van ‘Ware natuur’, kun je kijken op de website.

Heb jij weleens een lichtmeditatie ervaren?

 

Lees ook:Workshop: Crystal Energy Activation
Lees ook:Open dagen Astrum Stargate
Lees ook:V/a woensdag op Spiritualiteit.blog.nl: spiritueel daten
Lees ook:Je Lichtlichaam Ontwaken
Lees ook:Natuurbeleving in de Lente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>