Reizen met de energie van de panter

Op vrijdagavond 18 mei organiseert Marieke Schouten, alias Anka Maranka, een Sjamanistische Trancereis in Centrum De Roos te Amsterdam. Deze avond staat in het teken van de panter als totemdier.

Er wordt tijdens de trancereis gereisd met de energie van de panter. Deze Totem staat symbool voor kracht en moed en ze daagt ons uit onze eigen macht op te eisen. Laat je meenemen door de trilling van de trommel en de helende klanken van de stem van Anka Maranka, voor een reis naar je binnenwereld.

Een trancereis is een oeroude sjamanistische techniek om inzicht, genezing en kracht te krijgen door middel van contact met andere dimensies. Door het monotone geluid van mijn trommel, dat op een hartslag lijkt, kom je in een ontspanning. Je denken wordt als het ware uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren. Een trancereis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld. Je reist zonder je te verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld gidsen, engelen, krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen. Levenslessen worden aangereikt, vaak in symbolen. Je kunt vragen stellen waarop je op een verrassende manier antwoord krijgt. Sommige mensen voelen de behoefte mee te bewegen op de trillingen van de klanken. De Sjamanistische trancereizen hebben een diepe helende en transformerende werking op diverse niveaus van je Zijn.

Meer weten of je aanmelden? Kijk op de website van Anka Maranka.

Heb jij ervaring met trancereizen?

Lees ook:Trancereizen: op reis naar je innerlijke wereld
Lees ook:Sjamanistische trancereis in Breda
Lees ook:Droomtijd Concert met Marcel & Marieke
Lees ook:Basiscursus Sjamanisme van Anka Maranka
Lees ook:Droomtijdconcert: kom in contact met je kracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>