Al slapend genezen

Stel dat je tijdens je slaap kunt werken aan heling, gezondheid en preventie door het programmeren van je lichaam, denken en geest. Dat is precies wat de Omega Programmering cd’s voor je kunnen doen. De cd’s zijn speciaal gemaakt om in je lichaam een synergie te creëren, waardoor het autonome zenuwstelsel en je immunsysteem optimaal gaan samenwerken om je lichaam te genezen en te vrijwaren van beginnende ziekten, die zich pas op latere leeftijd openbaren.

De cd’s zijn verkrijgbaar via de webshop van Roy Martina. Martina is voormalig huisarts en thans arts voor preventieve geneeswijzen. Hij produceert tevens c.d.’s, DVD’s, boeken en geeft lezingen en workshops op het gebied van gezondheid en vitaliteit. "Emotioneel Evenwicht is de basis van echt succes op alle niveaus" is zijn motto.

De cd’s kunnen afzonderlijk of als helende verdieping na elkaar worden gebruikt. Deze ontspannende meditaties die erop staan, brengen je steeds dieper naar je kern en je genezingsblauwdruk. Tegelijkertijd worden het autonome zenuwstelsel, je regeneratievermogen, je ontgiftingsvermogen, je helingsvermogen en je immuunsysteem geprogrammeerd tot optimale synergie ten gunste van je gezondheid.
De Omega programmerings cd’s bestaan uit een set van 7 verschillende cd’s:

cd 1: De Omega Helingcodes
cd 2: Bio-energie: het verwijderen van parasitaire energieën
cd 3: Speciale klankschalen sessies om alle chakra’s te openen
cd 4: Speciale Trance Affirmaties
cd 5: Genezings Tijdslijn
cd 6: Het programmeren van je immumsysteem
cd 7: Werken met je eigen Mind: Zelfheling

(Bron: Roy Martina Nieuwsbrief juli 2006)

Lees ook:Roy Martina: ‘Detoxen is een must voor iedereen’
Lees ook:Wat is NLP?
Lees ook:Lezing Roy Martina met veel extraatjes
Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Zen monnik ontmoet ‘the Secret’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>