Eckhart Tolle cadeau bij Civas

Wie zich nu inschrijft voor een schriftelijke cursus bij CIVAS, krijg een gratis dvd cadeau van Eckhart Tolle. Een leuke motivatie om je nu op te geven voor die cursus waar je al zo lang aan wilde beginnen!

CIVAS cursussen
CIVAS is al ruim tien jaar specialist in schriftelijk onderwijs op het gebied van persoonlijke groei, natuurlijke geneeswijzen, counseling, coaching en psychologie. Wat ooit begon als school voor alternatiefmedisch onderwijs, is inmiddels uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 50 schriftelijke cursussen en opleidingen. Een reep uit het aanbod: mindfulness, NLP, Reiki, Medische basiskennis, gesprekstherapie, kruidengeneeskunde, massage, droomanalyse, sensitief ouderschap en ga zo maar door.

Eckhart Tolle dvd
Schrijf je je nu in voor een cursus of opleiding dan krijg de zojuist verschenen dvd ‘De kracht van Stilte’ van Eckhart Tolle cadeau.
Tijdens een uniek evenement in Rotterdam maakte Eckhart Tolle het publiek op zijn eigen, onnavolgbare wijze deelgenoot van zijn eenvoudige methode van transformatie. Met zijn kenmerkende zachte stem, zijn humor en grote innerlijke rust weet hij zijn toehoorders van begin tot eind te boeien en de stilte van het moment te laten ervaren.
Laat ook de stilte toe in je leven met deze bijzondere dvd en schrijf je nu in voor een cursus of opleiding. Het bijgeleverde boekje bevat prachtige citaten van Tolle en foto’s die de stilte kracht bij zetten. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Ben jij fan van Eckhart Tolle?

Lees ook:Happinez agenda bij Civas
Lees ook:CIVAS in een nieuw jasje
Lees ook:Nu ook mindfulness bij Civas
Lees ook:WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle
Lees ook:Eckhart Tolle is online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>