Boek van de yogajuf van Deepak Chopra

Yoga kan veel aandoeningen voorkomen en genezen. In ‘Yoga helpt’ laat Tara Stiles zien hoe eenvoudig en doeltreffend yoga is bij allerlei kwalen: oude sportblessures, rugpijn, allergieën, hoge bloeddruk en zelfs bij katers. Je hoeft niet eens naar een yogastudio, thuis op de bank kan ook. Als je kunt in- en uitademen, kun je aan yoga doen!

Dat een pijnlijke rug baat heeft bij yoga is nog wel te bevatten. Maar dat yoga heilzaam is bij allergieën, hoge bloeddruk, angsten, griep en zelfs opvliegers, dát is geen gemeengoed.

In Yoga helpt van de rebelse yogajuf Stiles staan praktische yogaoefeningen ter voorkoming en genezing van ruim 50 aandoeningen. Van lichamelijke tot geestelijke problemen en van chronische tot acute klachten. En hoe uiteenlopend de kwalen ook, de oefeningen hebben één ding gemeen: ze zijn gemakkelijk uit te voeren. Het boek bevat 150 kleurenfoto’s, waarop Stiles de yoga poses duidelijk demonstreert.

Tara Stiles is de persoonlijke yogatrainer van Deepak Chopra, die over haar zegt: “Ik beoefen 30 jaar yoga. De lessen van Tara Stiles zijn nuttiger voor mij dan de lessen van wie dan ook.”

(Bron: Uitgeverij Kosmos)

Doe jij aan yoga?

Lees ook:Ademtherapie? Lees Adempauze!
Lees ook:In memoriam Mukunda Stiles
Lees ook:5 effecten van meditatie op je lichaam
Lees ook:Kinderyoga voor lichamelijke en geestelijke groei
Lees ook:Yoga goed voor je hart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>