Hot topic voor 2012: de maya’s

De spiritualiteit staat dit jaar in het teken van het al dan niet juist berekende kantelpunt op 21 december 2012 in de Maya-kalender. Niet alleen de spirituelen onder ons, steeds meer mensen gaan zich dit jaar interesseren voor de mayakalender en de bijbehorende theorieën en voorspellingen. Dat laat het trendwatchers-duo Lieke en Richard Lamb weten.

De mayakalender eindigt op 21 december 2012 en er zijn mensen die zeggen dat dit de dag is waarop de wereld vergaat. Deze dag is echter het einde van een tijdperk volgens de Maya’s, en daarom het eindpunt van de kalender. Waar je ook in gelooft, het onderwerp roept zeker een hoop reacties op, bewust of onbewust. Zo zijn er mensen die vinden dat de mayatrend marketingbedrog is. Maar er zijn er ook een hoop die meer gaan nadenken over het leven en de dood. Want stel dat het eind van de wereld nabij is… dan zou je toch juist meer in het nu moeten gaan leven en genieten?

Wat zou jij doen als het einde van de wereld nadert?

Lees ook:Mayavoorspelling 2012 marketingbedrog?
Lees ook:Wat staat ons te wachten op 21 december 2012?
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007
Lees ook:Aandacht voor 2012 in Sp!ts
Lees ook:De decembermaand op Spiritualiteit.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>