De relishow van Arie Boomsma

Aanstaande vrijdag verschijnt ‘Relishow’, een boek van Arie Boomsma. Boomsma is vooral bekend vals televisiepresentator, zo maakte hij de laatste jaren succesvolle programma’s als 40 Dagen Zonder Seks en Uit de Kast. Ook is hij een groot poëziefan. In april 2011 verscheen zijn poëziebloemlezing ‘Met dat hoofd gebeurt nog eens wat’.

Het verhaal gaat al volgt: “Barnabas Holee, de eerste evangelist in Nederland met een artiestennaam, deelt de liefde van Jezus bij voorkeur fysiek. Talkshows zien hem graag verschijnen en de voorste kerkbanken worden tijdens zijn diensten over het algemeen gevuld door wild flitsende glamour- fotografen. Maar zoals aan de meeste dingen in het leven hangt ook aan populariteit een prijskaartje. En voor een evangelist is de prijs misschien nog wel hoger dan voor de rest van ons.”

Vanmorgen liet Boomsma via twitter weten dat hij het aardig spannend vindt allemaal. “Raar. 4,5 jaar werken aan een verhaal dat je wil vertellen, en nu toch een beetje op zien tegen het moment dat #relishow in de winkel ligt.”, liet hij weten aan zijn volgers. Dat maakt ons natuurlijk extra nieuwsgierig!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Je kunt het boek nu al reserveren en er is ook een website die bij het boek hoort: Relishow.nl.

Lees ook:Winnen: cd ‘Short stories’ – Robert Fox
Lees ook:Multireligeuze talkshow voor Arie Boomsma
Lees ook:Prijzen Religeuze boek en Spirituele boek 2012 uitgereikt
Lees ook:Pink heeft man laten beheksen
Lees ook:Maharishi Yogi ritueel verbrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>