Spiritueel begeleider voor Joran van der Sloot?

De suikertante van Joran van der Sloot, Mary Hamer, die hem de in totaal tienduizenden dollars toestopte, blijkt een arts uit Florida te zijn die er heilig van overtuigd is dat de moordverdachte door de FBI in de val is gelokt. “Ik vecht voor zijn burgerrechten. Ik wil zijn spiritueel leider zijn”, liet de suikertante volgens De Telegraaf weten. Hamer geeft toe dat ze Joran geld gaf om z’n leven in de gevangenis wat comfortabeler te maken. Met romantiek hebben de giften niets te maken, beweert Hamer, maar de blonde arts vertelde in RTL Boulevard wel dat ze ‘liefde voelt voor alle schepsels’.

Mary Hamer en Joran van der Sloot hebben elkaar ook ontmoet. Ze bezocht hem afgelopen december op in de gevangenis. “Hij was erg beleefd en begripvol. We hadden een hele goede verstandhouding. Ik zei: weet je wat, dit is een relatie. Ik kan je spiritueel leider zijn.” Inmiddels schijnt de suikertante – die zelf zegt een bescheiden inkomen te hebben – zo’n 40.000 dollar naar Joran, zijn moeder en advocaten te hebben gesluisd, laat dagblad De Telegraaf weten.

Lees hier het hele artikel in De Telegraaf.

Wat vind jij hiervan? Denk je dat Joran wat heeft aan zo’n soort spiritueel begeleider?

Lees ook:Telegraaf: “Robbert van den Broeke was depressief”
Lees ook:Eurovisie Songfestival voorspeld?
Lees ook:Spiritueel leider Mohammadu Maccido slachtoffer vliegtuigongeluk Nigeria
Lees ook:Kerstmeditatie van Rob van der Wilk
Lees ook:Woningmarkt in 2013 uit het slop?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>