Kaartverkoop Maand van de Spiritualiteit in volle gang

De kaartverkoop voor de openingsmanifestatie van de Maand van de Spiritualiteit op 1 november in Utrecht, is goed op gang gekomen. Vooral de workshops, waar een beperkt aantal mensen aan deel kan nemen dreigen snel volgeboekt te worden.

Zoals bekend, is er dit jaar een dagprogramma in Museum Catharijneconvent en de Oud-Katholieke kerk en een avondprogramma in de Jacobikerk. Overdag zijn er workshops, lezingen, zang, theater en nog veel meer. ´s Avonds is er een prachtig muzikaal programma met drie muziekgezelschappen en een lezing van Iteke Weeda over 'Mijn betere ik'.

Eind september ging de website van de Maand van de Spiritualiteit in de lucht en begon men met de promotie. Sindsdien zijn er al veel kaarten verkocht voor de verschillende activiteiten rondom de Maand van de Spiritualiteit, waaronder voor de openingsmanifestatie.

Kijk voor meer informatie over de Maand van de Spiritualiteit 2008 op de website.

Lees ook:Website Maand van de Spiritualiteit 2008 is live
Lees ook:Derde Maand van de Spiritualiteit 2009 opent in het Archeon
Lees ook:Openingsmanifestatie Maand van de Spiritualiteit in Archeon
Lees ook:Speciale spiritualiteit-bijlage bij Dagblad Trouw
Lees ook:Tweede Maand van de Spiritualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>