Zomernummer Onkruid in het teken van water

Het juli/augustus nummer van Onkruid ligt nu in de winkel. En omdat de zon in kreeft staat, dat bij het element water hoort, staat het hele nummer in het teken van water. Een heerlijk verfrissend onderwerp om over te lezen als je buiten, waar dan ook, van je vakantie geniet.

Lees in de nieuwe Onkruid bijvoorbeeld alles over water. Waarom wordt water ook wel 'het blauwe goud' genoemd? Lukt het jou om 2 liter water per dag te drinken? Hoe maak je zelf helend water? Hoe kan je water gebruiken bij een verwenavond in bad? En wat is de betekenis van water volgens 'gaialoog' Dick den Dool? Het antwoord op al deze vragen vind je in het Onkruid zomernummer.
Wie nu een abonnement neemt op Onkruid, krijgt bovendien het boek 'Water weet het antwoord' van Masaru Emoto thuisgestuurd.

Naast dit boeiende onderwerp kun je deze zomer in Onkruid ook lezen over de ervaringen van de finalisten van het tv-programma 'Op zoek naar het zesde zintuig'. Of lees in het interview met Annine van der Meer over haar jarenlange speurtocht naar de zoekgeraakte, vrouwelijke kant van God.

(Bron: Nieuwsbrief Onkruid)

Lees ook:Masaru Emoto overleden
Lees ook:Onkruid in het teken van ayurveda
Lees ook:Communicatie tussen mens en water
Lees ook:Engelen in Onkruid
Lees ook:Onkruid: “The Secret maakt niet altijd gelukkig”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zomernummer Onkruid in het teken van water

  1. Patrick

    Eindelijk met de vakantie weer lezen :D

      /   Reply  / 
  2. Waterontharder

    Waterzuivering is wellicht een leuk item voor een volgende editie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>